- Poruka
- 121.748
U firmi rasulo, klijenti na cekanju vec deset dana jer nema ko da ih radi
A reko je da sam lako zamenjiva
A reko je da sam lako zamenjiva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cekam da vidim jesam prosla za drugu firmu ili nisam. Ako jesam adio, ako nisam saljem dalje cv pa de god da odem dobro jeKod tebe u firmi kao u Srbiji. Ako ti nećeš, ima ko hoće. A očigledno nema.
Možda je momenat da popričaš sa zmajem.![]()
Što volim te sa pričom kako su svi zamenjivi. Pa neka zameni ako može.Ja cekam da vidim jesam prosla za drugu firmu ili nisam. Ako jesam adio, ako nisam saljem dalje cv pa de god da odem dobro je
Sa njim ja nemam vise sta da pricam jer mi se gadi
Juce se koleginica i on umalo pobise. Nje mi je zao a za njega mi je milo sto mu tone brod
Ali nema veze lako smo zamenjivi svi, slazem se, samo nije svestan da se sef lakse menja od radnika koji zna posao![]()
To mi reko kao foru pre neki dan, pre bolovanja, nesto me nervirao slikao neke gluposti i ja da ih obradjujem, ja ga zezam reko ako to budem sredjivala uzecu bolovanje tri meseca i ocu beneficirani staz, zajebancija, a on ce meni pa dobro svi smo lako zamenjivi, ja krenem se smejem reko jesmo, naglasak je na svi!Što volim te sa pričom kako su svi zamenjivi. Pa neka zameni ako može.
Znači ono što se zove "srpski direktor". Ja sam sve, vi ste mali crvi koji ste srećni što radite za mene i ja moram da odobrim svaki vaš pokret. Mrš!To mi reko kao foru pre neki dan, pre bolovanja, nesto me nervirao slikao neke gluposti i ja da ih obradjujem, ja ga zezam reko ako to budem sredjivala uzecu bolovanje tri meseca i ocu beneficirani staz, zajebancija, a on ce meni pa dobro svi smo lako zamenjivi, ja krenem se smejem reko jesmo, naglasak je na svi!
I nista prodje to sega sala zajebacija prst u dupe fazoni
Kad bum ja na bolovanju, deset dana evo vec, klijenti cekaju posao nema ko da odradi
Treba li da napomenem da posle bolovanja sledi moj odmor u februaruslog ce da ga strefi
Nemas pojma koliko mi je milo kad cujem da se umalo pobise, ne zbog koleginice, nego zbog narcisa kome se vraca sve ono sto drugima namesta.
Zmaj ti je ekvivalent vucica u malom, na nivou svoje male firme, cisto da ti olaksam da shvatis problematiku
rifi da shvati? hmmcisto da ti olaksam da shvatis problematiku
nacrtajmirifi da shvati? hmm
važi, moje penkalo tvoj rukopisnacrtajmi
budi diciplinovana jel ako te dovatimDobro on je covek vizuelac, ako nacrtamo u vektorima skuzice![]()
važi, moje penkalo tvoj rukopis![]()
Vadite da vidimo ciji je veci...penkalo
ko što sam reko, moje penkalo tvoj rukopisVadite da vidimo ciji je veci...penkalo![]()
Obavezno ciricom da pisemda mi pišeš po snegu krasnopisom, da budeš ćata![]()
Ja upravo doruckovao, a meni svejedno sta je. Kad sam gladan mogu i masnu krpu@pura moca i @Senna sad da budete ljubomorini, jaoooo. Skuša i škarpina i puno karfiljolja! Uuuuu, sad će vino da zalijem.
Ovo si dobio umesto sata za penziju