pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 159.817
metlo tobom se ponosim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam cula da toga ima, ...inace nemam ni ja poverenja u ta sranja od toplomeraObično koristim klasičan živin toplomer.
Pre pola godine ćerka zaglavila u bolnici zbog salmonele pa se ,naravno i toplomer nosi od kuće.
Pošto je osoblje prevrtalo očoma dok je čekalo da joj izmerim temperaturu, kupih u apoteci digitalno s.ranje.
Radio je tamo ok i nije korišten do sad.
Sad pokazuje skoro za stepen nižu temperaturu. Pretpostavljam da je baterija u pitanju. I naravno da u apotekama ne drže zamenske.
Gde to da nađem a da ne košta skuplje od toplomera ?
Zato što se više ne radi o političarenju nego o golom preživljavanju.ja ne znam kako je moguce da se izbegne ta jeziva prica o politici, gde se najrodjeniji posvadjaju zbog iste ..
jer ima metla neki đubrovnikmetlo tobom se ponosim
bravo za metlu i đubrovnika
saću idem kod kinezima da kupim soju sosa i slatkoljutoga i kinezkog kupusa da pravimo kimči i još nekih kinezkih hrana poznatih i nepoznatihbravo alal
Oduvek se radilo o prezivljavanju ... narod je poludeo.Zato što se više ne radi o političarenju nego o golom preživljavanju.
kako mozes da jedes to... csaću idem kod kinezima da kupim soju sosa i slatkoljutoga i kinezkog kupusa da pravimo kimči i još nekih kinezkih hrana poznatih i nepoznatih
jel da dođemsaću idem kod kinezima da kupim soju sosa i slatkoljutoga i kinezkog kupusa da pravimo kimči i još nekih kinezkih hrana poznatih i nepoznatih
Imaš li sve začine za kimči? Zavidim ti najcrnje moguće.saću idem kod kinezima da kupim soju sosa i slatkoljutoga i kinezkog kupusa da pravimo kimči i još nekih kinezkih hrana poznatih i nepoznatih
Pa ustima, zubima...Oduvek se radilo o prezivljavanju ... narod je poludeo.
kako mozes da jedes to... c
dođemjel da dođem
ne svidja mi se to ..Pa ustima, zubima...
To ćerka pravi, nije od ove klasične Pink dece.Imaš li sve začine za kimči? Zavidim ti najcrnje moguće.
Ih, pa nekima se ovde ne sviđaju plodovi mora, pa šta. Ja volim (skoro) sve.ne svidja mi se to ..
postujem ..Ih, pa nekima se ovde ne sviđaju plodovi mora, pa šta. Ja volim (skoro) sve.
Ima i Korejska samiška kod pravnog, ako ne znaš već. Za blok znam, al imam problem sa hodanjem pa samo mogu da kukam. Bravo za ćeru, pametna devojka.To ćerka pravi, nije od ove klasične Pink dece.
Nekoliko puta je pravila i bilo je odlično. Imače kupimo dosta tih kineskih/korejskih stvari, u starom kineskom TC u bloku 70 imaju sve potrebno, a originalno i jeftinije nego u našim prodavnicama.