- Poruka
- 2.924
Pravom, šta je Vesić, jel se to maže na hleb?Pravom ili nekom od ovih Vesićevih na forumu?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravom, šta je Vesić, jel se to maže na hleb?Pravom ili nekom od ovih Vesićevih na forumu?![]()
Vesić je ono što okreće kocke na trgu, stavlja mermerčinu preko cvetnog trga i prebacuje kafane u slepu ulicu na vr' nekog nenaseljenog brda.Pravom, šta je Vesić, jel se to maže na hleb?![]()
Sad se sećam i pravi rupe za dva auta komotno da se ubace.Vesić je ono što okreće kocke na trgu, stavlja mermerčinu preko cvetnog trga i prebacuje kafane u slepu ulicu na vr' nekog nenaseljenog brda.![]()
Zašto? Ne razumem.zato vam kafane i propadaju...
Zašto? Ne razumem.
Ma jok, na ovoj temi se pričalo bukvalno o svemu pa i o politici i uvek je bilo puno. Inače ovo je moja matična kafana, nisam išla u druge. Sad odem i do moljaca jer je tamo življe. Ova je prebačena sa žena i od tada se sve manje piše.politicarite ...
Pamtim tu kafanu sa zena .. gde su sve te zene? to je bila velika i posecena kafana...Ma jok, na ovoj temi se pričalo bukvalno o svemu pa i o politici i uvek je bilo puno. Inače ovo je moja matična kafana, nisam išla u druge. Sad odem i do moljaca jer je tamo življe. Ova je prebačena sa žena i od tada se sve manje piše.
Velika većina je otišla odavno, a od kada su je prebacili još nas manje dolazi.Pamtim tu kafanu sa zena .. gde su sve te zene? to je bila velika i posecena kafana...
Otišle. Odavno je forum pust.Pamtim tu kafanu sa zena .. gde su sve te zene? to je bila velika i posecena kafana...
Da, pamtim i tebe, smokvu, afro, sad ne mogu ni da se setim svih zena koje su bile... steta.Otišle. Odavno je forum pust.
Smokva je otišla pre par godina, afro je teško bolesna, i od skoro ne piše. Bilo nas je mnogo, bila je sjajna ekipa, ali su se svi razišli.Da, pamtim i tebe, smokvu, afro, sad ne mogu ni da se setim svih zena koje su bile... steta.
Ako si u kontaktu sa afro, molim te, pozdravi je, mada ko zna seca li se mene .. bila je i tada kuburila sa zdravljem.Smokva je otišla pre par godina, afro je teško bolesna, i od skoro ne piše. Bilo nas je mnogo, bila je sjajna ekipa, ali su se svi razišli.
Bolje joj je tamo, Ovde je bila sama.Nisam u kontaktu. Trenutno je kod dece u CG. To je sve što znam.
Naša izvorna kafan je bila na pdf politika, to je još jedan od problema, mešanje svega i svačega.politicarite ...
Nema, sad smo svi na gomiliPamtim tu kafanu sa zena .. gde su sve te zene? to je bila velika i posecena kafana...
Afro je super, znam da je bolesna.Smokva je otišla pre par godina, afro je teško bolesna, i od skoro ne piše. Bilo nas je mnogo, bila je sjajna ekipa, ali su se svi razišli.
Losa idejaNema, sad smo svi na gomili![]()
Ovako, Lagerta je relativno nova ovde i u odnosu na ono što sam zatekla, ovo je bilo rešenje da se ne brišu postovi zbog spama već da se dozvoli ptf gde će moći da se piše opušteno, tj da se spamuje. Možda sam ja glupa ali ne razumem iz kog razloga kafana mora da ima pripadnost, politici, muškarcima itd? Ko želi da piše, neće mu smetati da potraži pravo mesto i pravu ekipu za ćaskanje...Naša draga @Lagerta kaže da je porasla poseta kafanama i da su nekim čudom same od sebe nastale nove kafane.
Tako su i Vesić i Šapić samohvalili svoja dela.
Prosto je, članovi biraju gde će pisati, na kojoj temi ili pdf a kafana u okviru toga je uvek bila na vrhu, zalepljena. Redovan posetilac kafane obiđe i sve teme u okviru pdf i kao rezultat imaš posećenost. Ova pustolija ovde je rezultat promene. Svaka kafana je imala redovne posetioce, ljude s kojima komunicira na temama i na neki način se poznaju, postaju bliskiji ili ne, to je stvar izbora. Pišem sada o svom ličnom osećaju. Pošto se u ‚‚Šta radiš trenutno'' sve manje dolazi otišla sam do moljaca. Znaš kako sam se osećala dok sam čitala šta pišu? Kao da sam u drugoj zemlji i čitam nepoznate ljude koji pričaju stranim jezikom. Tu je grupa koja se odavno poznaje bukvalno u dušu. Neću pričati neistinu, lepo i ljubazno su me dočekali ali ima momenata kad se ne mogu uključiti u pisanje jer ih ne razumem. Pričaju o stvarima i događajima koji su meni nepoznati, znači ja sam stranac. Ovde mi se to nikada nije desilo. Nije svaka promena dobra i nije sramota priznati da je učinjena greška.Ovako, Lagerta je relativno nova ovde i u odnosu na ono što sam zatekla, ovo je bilo rešenje da se ne brišu postovi zbog spama već da se dozvoli ptf gde će moći da se piše opušteno, tj da se spamuje. Možda sam ja glupa ali ne razumem iz kog razloga kafana mora da ima pripadnost, politici, muškarcima itd? Ko želi da piše, neće mu smetati da potraži pravo mesto i pravu ekipu za ćaskanje...
Razumem na šta misliš. Prvo mesto gde sam ja počela da pišem su bili Moljci, ali nije mi smetalo da prošetam i do drugih tema ili kafana, ako pročitam nešto što me zainteresuje ili mi se svidi ekipa koja ćaska. U tome je razlika, što je sve više korisnika koji bi samo tek tako da ćaskaju, bilo gde, nekako je prošlo vreme onog izdvojenog društva koje je doživljavalo te kafane samo kao svoje mesto. Prilagođavanje tom trendu smo pokušali što bezbolnije da sprovedemo i stvarno bi mi bilo žao ako nismo u tome uspeliProsto je, članovi biraju gde će pisati, na kojoj temi ili pdf a kafana u okviru toga je uvek bila na vrhu, zalepljena. Redovan posetilac kafane obiđe i sve teme u okviru pdf i kao rezultat imaš posećenost. Ova pustolija ovde je rezultat promene. Svaka kafana je imala redovne posetioce, ljude s kojima komunicira na temama i na neki način se poznaju, postaju bliskiji ili ne, to je stvar izbora. Pišem sada o svom ličnom osećaju. Pošto se u ‚‚Šta radiš trenutno'' sve manje dolazi otišla sam do moljaca. Znaš kako sam se osećala dok sam čitala šta pišu? Kao da sam u drugoj zemlji i čitam nepoznate ljude koji pričaju stranim jezikom. Tu je grupa koja se odavno poznaje bukvalno u dušu. Neću pričati neistinu, lepo i ljubazno su me dočekali ali ima momenata kad se ne mogu uključiti u pisanje jer ih ne razumem. Pričaju o stvarima i događajima koji su meni nepoznati, znači ja sam stranac. Ovde mi se to nikada nije desilo. Nije svaka promena dobra i nije sramota priznati da je učinjena greška.