Kafić Šta trenutno radiš XIX

Mi nastavljamo preganjanje sa ovom cirkuskom državom.
Traže da mm plati doprinose za penziono osiguranje do 26.05.2024. oko 46 000 dinara. Pa da onda traži da mu se tih 5 meseci dodaju u staž. Kako su mu obračunali penziju, povećanje će biti 100 dinara mesečno. Za 46 meseci će mu se vratiti ovo što treba sada da plati.
Odavde treba da pobegne ko god može.

1732706533775.jpeg

Да ли је неко од вас пио неки препарат на биљној бази против повишених масноћа и холестерола у крви, а да му је заиста помогао?
Beli Trn. Maja Volk ga reklamira. Makedonski je. Nisam još ispila ni celu dozu. Sve se umirilo, ali sve. Godinama kuburim i nisam mogla da verujem

Šta vam je sa tim holesterolom i čemu tolika frka? Zašto bi bilo ko pio bilo šta kad je 7,0?
Te vrednosti holesterola (kao i glikemije) se vremenom menjaju i to ne rade lekari, već farmacija.
Uživajte u životu bez tih nepotrebnih opterećenja.
Апсолутно.
И питам због моје другарице кјој је неки кардиолог преписао роксеру да пије и ако жена има свега 42 године и никакву озбиљну срчану патологију иза себе.
Роксера јој је направила за два месеца хепатитис, благ али ипак присутан и спустио јој је холестерол испод доње границе, што такође не ваља.
Кроз област коју ја радим, имала сам прилике да видим шта роксера може да направи и сматрам је лек за заобилажење у широком луку, осим кад је човек угрожен.
Добила сам и од другог интернисте препоруку за природне статине (хартикол, нормолип) јер знају и они да статини нису наивна ствар.
Да нагласин да не причам о људима који су имали озбиљне инфаркте.

Back