Kafić Šta trenutno radiš XIX

Jaoo...pa ima ih jos...kako je lijep dizajn korica,svaka im cast!
https://www.kate-frost.co.uk/
Jednom sam kipila zbog korice knjigu, srednja skola sam bila, cim sam je videla odmah sam je spazila, nisam ni znala tad za tu triologiju
I nisam omasila, mnogo je volim

GORMENGAST-I-Titus-Groun-Mervin-Pik_slika_O_136005909.jpg

Jednom sam kipila zbog korice knjigu, srednja skola sam bila, cim sam je videla odmah sam je spazila, nisam ni znala tad za tu triologiju
I nisam omasila, mnogo je volim

Pogledajte prilog 1548905
Ja nekako volim kad knjiga,naravno,osim sadrzaja,ima i lijep dizajn i povez.
Mnoge knjige koje su mozda dobre su me odbile zbog toga sto su ruzno upakovane.
Ja volim i djecije slikovnice lijepog dizajna ili knjige bajki.
Jednom sam u Njemackoj vidjela tako lijepo ilustrovanu knjigu bajki za djecu da sam je zamalo kupila iako ne znam njemacki.
A nisam ni dijete.😂

pogledala video i odusevila sse dvojicom mladih fenomenalnih ljudi.
u principu Danilo je prezentovao long version svog doktorata, tako neposredno da je milina slusati ga vise od tri sata :D
btw PhD teza je "Društvena i politička instrumentalizacija predstava o vampiru na Balkanu: prilagodljivost besmrtnog motiva"

@just S. dotakao se i salivanja straha, a nedavno ste to pominjali

Razmisljam kako jos uvek nisam pronasla tasnu sa dovoljno pregrada i dzepića.
Uvek mi treba vise, jer na kraju opet jedan deo bude ubacen u tasnu i stoji u glavnoj pregradi.
I onda preturam.

Pogotovo kad pocne leto, pa mi treba jos vise sitnica: flasica sa vodom, lepeza, naocare za sunce itd.

A sve mi treba. Papirne maramice, vlazne maramice, mala cetka za kosu, ogledalce, maskara, olovka za oci, labelo, cokoladica, zvake, fishermens friends, mali etui sa turpijom, makazicama, pincetom, hanzaplasti, krema za ruke, biber sprej, parfemcic, slusalice, novcanik, telefon, cesto i rezervne najlonke i ko zna sta jos.
takodje nosim sve to plus kljuceve, laptop i najvaznije od svega - po sitnicu koju sam dobila od dece i pokojnog muza.
na poslu imam dupli set sminke i kozmetike, tako da sam znacajno redukovala celokupni sadrzaj

pogledala video i odusevila sse dvojicom mladih fenomenalnih ljudi.
u principu Danilo je prezentovao long version svog doktorata, tako neposredno da je milina slusati ga vise od tri sata :D
btw PhD teza je "Društvena i politička instrumentalizacija predstava o vampiru na Balkanu: prilagodljivost besmrtnog motiva"

@just S. dotakao se i salivanja straha, a nedavno ste to pominjali
Obozavam da slusam agelast dok radim
Ovu epozodu nisam slusala, bas cu danas da je pustim kad odem na arbajt 😀

Back