adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.022
Pijem kafu. Danas sam kratko bila na poslu, imala kontrolu iz škole, dobila 5- po našim merilima (1,5) i šef me pustio kući. Sad tri dana slobodna 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vec tri puta refinansirala kreditIzgleda da sam omašila ako si pisala, ali zašto ne refinansiraš ceo kredit i dozvoljeni u NLB?
Svojevremeno sam bila pametna pa uzmem kreditnu karticu i dozvoljeni minus i ukopam se jer sam glupa ko točak za te stvari, ne znam s parama. Jedino rešenje refinansiranje da sve to skinem s grbače. Sad nemam ništa od tih stvari, jeste gadno kad zaškripi i ne možeš doturiti ali je skuplje od kredita.
nemoj vise ziv ti jaPojma nemam, pogrešnu banku sam zapamtila, mozak mi umire polako ali sigurno.Kakav sad NLB, iovako ima račune u dve banke?![]()

Meni se sve izmešalo, duša mi spava a skoro ustala, ne znam ni šta pišem ni šta čitam.Ja vec tri puta refinansirala kreditnemoj vise ziv ti ja
Citala sam da moze da se odradi refinansiranje sad iako sam nezaposlena, da se tako pokrije minus, ali nisam to trazila jer sam tako dogovorila sa m. On je protivnik kredita i predlog mu je da skupljamo pare i tako vratimo. Pa ajde da probamo.... Bas ako vidim da ne moze onda cu...ako mi dozvole uopste jer od ponedeljka sam u raifazenu ne verujem da ce intesa dati posle, ne mozes platu u jednoj a kredit u drugoj. Ima fora prenesem i refinansiram u raifazenu, al aj kazem ti da poslusam m da ne budem buzdovan teram svoje ko sto umem... Meni ako bude ok na poslu u raifazenu onda nije drama, od plate cu da odvajam i vratim sve....problem ce nastati ako mora da odjebem i taj posao.... Videcemo....
Ma opusteno, mozes da refinansiras gde god oces ako preneses zaradu, al to je kljucno - zaraduPojma nemam, pogrešnu banku sam zapamtila, mozak mi umire polako ali sigurno.![]()

key word: zaradaMa opusteno, mozes da refinansiras gde god oces ako preneses zaradu, al to je kljucno - zaradu![]()
@Metla na vestici evo jedna slika iz mog sela od pre par dana, danas ili sutra slikacu i kako su sad ukrasili grad
Pogledajte prilog 1824343
stizemTo ti kazemkey word: zarada

ne znam jel si dobila odgovor do sada, mrzi me sve da čitam nadoleKo ima iskustva sa kreditima? Raifazen nece da mi uplacuje platu na intesu nego moram kod njih. A meni kredit u intesi. Je l ja moram da prebacim i kredit u raifazen ili mogu da ostavim u intesi pa samo prebacim iznos kad je vreme za ratu?
Ne bih da pebacujem za sad nista u raifazen jer nemam pojma da li cu biti tamo duze.... Je l moram ili me moram?
Sedi u Rajfajzenu dok ne zatvoriš minus.Ja vec tri puta refinansirala kreditnemoj vise ziv ti ja
Citala sam da moze da se odradi refinansiranje sad iako sam nezaposlena, da se tako pokrije minus, ali nisam to trazila jer sam tako dogovorila sa m. On je protivnik kredita i predlog mu je da skupljamo pare i tako vratimo. Pa ajde da probamo.... Bas ako vidim da ne moze onda cu...ako mi dozvole uopste jer od ponedeljka sam u raifazenu ne verujem da ce intesa dati posle, ne mozes platu u jednoj a kredit u drugoj. Ima fora prenesem i refinansiram u raifazenu, al aj kazem ti da poslusam m da ne budem buzdovan teram svoje ko sto umem... Meni ako bude ok na poslu u raifazenu onda nije drama, od plate cu da odvajam i vratim sve....problem ce nastati ako mora da odjebem i taj posao.... Videcemo....
Sad gledam na maps, to je neki Rumski drum bb. Praktično nenaseljeno, van grada posadili kameru.
Šta si beše u podznaku? Znam da si rak u znakuZelenko jer ne volem NG gadosti.

Vaga.Šta si beše u podznaku? Znam da si rak u znaku
A zato se mi kontamo dobro! E pa da, mislim da vage nisu osobito sentimentalne i sklone tričarijama kao što su novogodišnji ukrasi. Ovnovi, sa druge strane, vole sve što sija i blješti
A ne znam, generalno mi Nove godine nisu omiljene, kao ni rođendani. Imam i jelku i sto čuda, uglavnom zbog dece. Iznesem jelku tipa 31.12. i posle tri dana bih da je maknem.A zato se mi kontamo dobro! E pa da, mislim da vage nisu osobito sentimentalne i sklone tričarijama kao što su novogodišnji ukrasi. Ovnovi, sa druge strane, vole sve što sija i blješti
Ni ja ne kitim, Jelena nije u tom fazonu a meni se ne da da se sama cimam toliko. Kupila sam neku malu već okićenu za na sto. Ali sam kao dete vrlo sudelovalo u višednevnim ćaletovim pripremama za NG - prvo nabavljanje jelke (najčešće malog bora) u šumi sa sve korenom, presađivanje u saksiju, ukrašavanje, pravljenje ukrasa za kuću. On je baš uživao u tome.A ne znam, generalno mi Nove godine nisu omiljene, kao ni rođendani. Imam i jelku i sto čuda, uglavnom zbog dece. Iznesem jelku tipa 31.12. i posle tri dana bih da je maknem.
Vidiš, možda je problem kod mene još i detinjstvu.Ni ja ne kitim, Jelena nije u tom fazonu a meni se ne da da se sama cimam toliko. Kupila sam neku malu već okićenu za na sto. Ali sam kao dete vrlo sudelovalo u višednevnim ćaletovim pripremama za NG - prvo nabavljanje jelke (najčešće malog bora) u šumi sa sve korenom, presađivanje u saksiju, ukrašavanje, pravljenje ukrasa za kuću. On je baš uživao u tome.