електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
А где си ти???gde su nestali ljudi odavde?
prelistala par tema, vidim samo par poznatih ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А где си ти???gde su nestali ljudi odavde?
prelistala par tema, vidim samo par poznatih ljudi
Pa gde si ti!evo me
zgadilo mi se bilo sve![]()
pa hvala vi i vi pojedini ste meniPa gde si ti!
Drugi deo kapiram, ali si nam svejedno falila.![]()
Pominjali smo te samo po dobrom. Vidis kako si nam se pod kozu uvukla.pa hvala vi i vi pojedini ste meni![]()
to vam je, izgleda, stokholmski sindromPominjali smo te samo po dobrom. Vidis kako si nam se pod kozu uvukla.![]()
Ma nije.to vam je, izgleda, stokholmski sindrom![]()
kazu treba samo ostro i po prstimaMa nije.
Tacno si znala kako treba sa ljudima.
Bila si dobra ko hleb. Po prstima si udarala samo kad nije moglo drugacije.kazu treba samo ostro i po prstima![]()
Bila si dobra ko hleb. Po prstima si udarala samo kad nije moglo drugacije.
Za razliku od nekih…
Nego, jesi li opet isla u Svajcarsku?
Ja nikako da se organizujem i odem.
Nisam jos ni Austriju precesljala kako treba.
Treba mi vise slobodnih dana.Svaki odmor se razgrabi i brzo prodje.
Neka si se ti nama vratila, i nemoj vise tako dugo da budeš ljuta, jel važi
pa hvala
jesam, idem cesto, moras otici, predivna zemlja![]()
nisam uopste bila ljuta, zasto i bihNeka si se ti nama vratila, i nemoj vise tako dugo da budeš ljuta, jel važi![]()
И њима јеevo me
zgadilo mi se bilo sve![]()
Ćerka je 3godine išla na superraspust kamp.@не тражим мужа , jesu li tvoji klinci isli u super kamp na Taru?
A hbg ne vrede gumice, dovoljno je da se naslone glava uz glavu dok se igraju i eto ti mukeMoja ćerka četiri puta išla na četiri različita Super kampa i uvek dolazila kući sa vaškama. A nosila one šnalice, gumice...ništa to nije odradilo.
Kod moje djece je to bilo jako čudno. Sin dobije vaske ako neko u istom autobusu ima a kcerka spava pored njega dok ne skontam da ima vaske i nikad joj nisu presle. Ne znam s čim to ima veze ali mi je bilo baš čudno.A hbg ne vrede gumice, dovoljno je da se naslone glava uz glavu dok se igraju i eto ti muke