S-R-E-B-R-A
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
^^^ Dovoljno za sta? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...bila predvece oko 40 minuta u setnji, prosto sam sebe iznenadila....dobro je, bice i bolje..
...vecerala, istusirala se i sad mogu malo da forumasim pa spavanje....
Bravo Afro!
Cekam dete da vidim da li je dobio posao u najacem kaficu treba da izdaje nargile.
- - - - - - - - - -
Taj kafic su uzeli turci,mora da su dali ekstra ponudu,jer je petrovcanin razbijao od posla.ne vidim razlog da daje posao drugome
Inace ne kapiram sta je sa valunzima.jel to sad skroz prestalo? Dva meseca i to je to? Ili ce da se vrate?
To pitaš za sebe? Vratiće se, ili oni, ili menzes..![]()
U kom smislu pakleni? Ja sam isla dva puta samo da plivam,a u pet malo da se guram sa narodom,meni nije bilo vruce.i u kuci nisam ni roletne spustila ceo dan,a suncana sam strana
- - - - - - - - - -
Inace ne kapiram sta je sa valunzima.jel to sad skroz prestalo? Dva meseca i to je to? Ili ce da se vrate?
Pa meni je trajalo mart i april. I sad nista
Nista od ovog kafica,vec su primili nekog
Još sutra pa zasluzen odmor
Samo da pustim mozak na ispasu
Pisala sam,javili mu da dodje na isti posao,pa mu sutra rekli da ako ne moze da ostane i ceo septembar onda nista
Bre Ciki jesi kupila u italiji neke cipele ima parmezana i u Srbiji?Odmaram posle uspesnog dana...
Muz mi prepricava dogodovstine sa decom iz bioskopa...
Ustajemo i seckamo i jedemo parmezan na smenu
Sad mi zao sto nismo vise kupili... moram poruciti mojima da donesu...
Sve smo razdelili kumovima i prijateljima![]()
Bre Ciki jesi kupila u italiji neke cipele ima parmezana i u Srbiji?![]()
Bravo Affro, bravo....bila predvece oko 40 minuta u setnji, prosto sam sebe iznenadila....dobro je, bice i bolje..
...vecerala, istusirala se i sad mogu malo da forumasim pa spavanje....
Ja sam samo jednom bila u Italiji da nisam kupila cipele jer je bio Bozic pa nisu radile radnje inače meni su te dve stvari nerazdvojive.Nisam
Ne trebaju mi
Ali sam zato uzela lepe majice...![]()
I sebi sam uzela predivan privezaku Bolonji...
- - - - - - - - - -
A ovakvog parmezana pravo da ti recem nema ovde ... bar kod mene nema ...