Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Pa mene sad interesuje da li su neka tamo i neka ovamo zena dame
Mislim to je sad jako vazno![]()
Neka tamo nije, a za neku vamo ne znam

- - - - - - - - - -
Tj. obrnuto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mene sad interesuje da li su neka tamo i neka ovamo zena dame
Mislim to je sad jako vazno![]()
bila sa zmajem u hotelu jutros
zajebavam se, imali teren jutros u jednom hotelu
sad sedim gledam ps gleda on mene, dremam, grickam slatko pecivo koje nam je vodja kupio i pijem kaficu![]()
Па лепо си написала била си у хотелу са њим, што се исправљаш...
Ниси рекла шта сте тамо радили, нека свако пусти машти на вољу![]()
Obavih skoro sve što sam imala, oblivaju me hladni znojevi, užasno mi ne prija ovo vreme
Treba da sastavim žalbu za vrtić, ništa besmislenije odavno nisam radila, al ajd da ne bude da nisam.
ako zna napisat zalbu tesko da ce je primit : ))))uclani se u sns pa neces pisati zalbe
ako zna napisat zalbu tesko da ce je primit : ))))
da je jezicara ne bi morala ni u sns![]()
vrtici su poseban krug pakla
tu ni jezicina ne pomaze![]()
posle lekara najveci idioti su vaspitacice....oni razumeju samo jedan jezik. ako osete da nemas nerava da se sa njima bakces odyebu te tek tako.Al najbolje su mi naprednjačice po fejsu kad krenu sa onim - ja nikad nikakvu vezu nisam imala a moje dete je odmah primljeno, bla bla truć.
Zlozi, trudim se da gajim samo pozitivne emocije, mnogo sam iscrpljena, nemam ni trunku energije u višku da je rasipam, što shvatam da je greška, ali ne mogu oko ovoga toliko da se cimam.
Sad cu da budim dete, da odemo kod dermatologa da joj pogleda lice toliko je suva koza da pravi lisajeve. Posle cu da ih ispratim.
Moram da odvedem psa na kupanje, da ga vratim pa da idem kod zubara u pola tri,a onda da izblejim u Delti do 17.30 kad imam da odradim jednu angiografiju u opstoj jer je osoba sa problemom i ne moze bez anastezije.
Necu kuci pre 19h.