Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bila sa zmajem u hotelu jutros :zper:
zajebavam se, imali teren jutros u jednom hotelu
sad sedim gledam ps gleda on mene, dremam, grickam slatko pecivo koje nam je vodja kupio i pijem kaficu :kafaz:

Па лепо си написала била си у хотелу са њим, што се исправљаш...

Ниси рекла шта сте тамо радили, нека свако пусти машти на вољу :lol:

Al najbolje su mi naprednjačice po fejsu kad krenu sa onim - ja nikad nikakvu vezu nisam imala a moje dete je odmah primljeno, bla bla truć.
Zlozi, trudim se da gajim samo pozitivne emocije, mnogo sam iscrpljena, nemam ni trunku energije u višku da je rasipam, što shvatam da je greška, ali ne mogu oko ovoga toliko da se cimam.

vrtici su poseban krug pakla
tu ni jezicina ne pomaze :sad2:

znam jednoga kome kad vide urokljive oci samo trepcu :lol:
istu pricu imao, jednom mi pricao sta im je napravio, ne da su mu primili dete nego ga izvestavali na svaka tri sata :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Al najbolje su mi naprednjačice po fejsu kad krenu sa onim - ja nikad nikakvu vezu nisam imala a moje dete je odmah primljeno, bla bla truć.
Zlozi, trudim se da gajim samo pozitivne emocije, mnogo sam iscrpljena, nemam ni trunku energije u višku da je rasipam, što shvatam da je greška, ali ne mogu oko ovoga toliko da se cimam.
posle lekara najveci idioti su vaspitacice....oni razumeju samo jedan jezik. ako osete da nemas nerava da se sa njima bakces odyebu te tek tako.

a ne znam, nisu sve vaspitacice idioti, a i ako postanu nisu one uvek krive
msm kad vidim dve vaspitacice sa 38 sitne dece u sobi malo vecoj od moje dnevne, i tako svaki dan - pa kako da ostanes kul, kako?

ja siznem i 5 min koliko klincu treba da se obuje i izlecem kao katapult i klinac se onda prva dva sata dere kada dodje kuci, msm dere u smislu prica preglasno jer je idalje u modu da mora da se izbori za svoj glas :lol:

Sad cu da budim dete, da odemo kod dermatologa da joj pogleda lice toliko je suva koza da pravi lisajeve. Posle cu da ih ispratim.
Moram da odvedem psa na kupanje, da ga vratim pa da idem kod zubara u pola tri,a onda da izblejim u Delti do 17.30 kad imam da odradim jednu angiografiju u opstoj jer je osoba sa problemom i ne moze bez anastezije.
Necu kuci pre 19h.

Macko, nije da sam vicna kozmetičkim savetima ali baš to kao tvoja mala sam imala.
Moja koža je obična, vrlo svetla i nije bilo problema sa njom. Medjutim, kada sam se doselila u Emirate javili su kao lisajevi na jagodicnom delu obraza i bila je veoma suva, zategnuta. Šta god bih probala nije uspevalo.
Tada mi je prijateljica savetovala Toleriane La Roche Posay, ultra fluid. Problemi su u par dana nestali. Sećam se da je na forumu neko kazao (verovatno Linda, zbog Francuske), da taj fluid preporučuju francuski dermatolozi nakon hemijskog pilinga. Za sve šta je koža pretrpela, sunce, klima uredjaje, šminku, večito suv vazduh...stanje je fino oporavljeno.

Koliko sam upućena, nema ružne hemije, detetu perem guzu kupkom iz te linije i niti mažem kreme niti je imao reakcije.
Ne košta puno, možeš probati makar na sebi pa vidi za malu.

upravo gledam tu kremu da kupim, lice mi je bas ocajno, suvo i dvoumim se izmedju toleriane ultra ili toleriane ultra fluid?
Pogledajte prilog 498804
je l to ova krema?

mom tipu koze odgovaraju obe i stvarno ja laganiju kremu nisam probala, citala sam i o sastavu dosta itd i dobila uzorak u uscu ali ne fluid nego ultra i sada sam u nedoumici, ali mislim da su obe odlicne i za leto bas zbog toga koliko su lajt a oporave kozu

Iskreno, nisam ni znala da ih ima više ali kako koristim evo, skoro pa četiri pune godine imala sam sigurno obe, makar greškom i nisam videla razliku. Biće da su jednako dobre, možda su neke nijanse u pitanju koje moje slabo vodolijsko oko ne primećuje.
Ako znači, meni je Vichy pena za umivanje i ovaj fluid nakon toga kao da sam stavila lek na lice. Samo sam izbacivala jedan po jedan proizvod i na kraju ostadoše samo ta dva. A stvarno koliko koštaju druge stvari ne izadje tako puno jer je na strc strc pumpicu pa ne guras prste unutra. I u trudnoći sam koristila i posle, to su hormoni i nije povezano ali nije mi se menjala koža, možda je malo pripomoglo.

Za sve ljubitelje leta, toplog i stabilnog vremena...

1544527_upozrenje_ff.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back