Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam plivala kao veljko rogosic onomad kad je plivao odnekle ,donekle i mrtva gladna odlucim da pravim tople sendvice ali ne u rerni.stavila sam ih na tucani rebrasti tiganj,od gore tanjir,preko tanjira teski lonac pun vode
I jela sam savrsene hrskave sendvice

Poslednja izmena:
Bravo Afro!
Cekam dete da vidim da li je dobio posao u najacem kaficu treba da izdaje nargile.

- - - - - - - - - -

Taj kafic su uzeli turci,mora da su dali ekstra ponudu,jer je petrovcanin razbijao od posla.ne vidim razlog da daje posao drugome

Bravo Afro!
Cekam dete da vidim da li je dobio posao u najacem kaficu treba da izdaje nargile.

- - - - - - - - - -

Taj kafic su uzeli turci,mora da su dali ekstra ponudu,jer je petrovcanin razbijao od posla.ne vidim razlog da daje posao drugome

....hvala Smoki...

...kaze mi cerka da je danas bio pakleni dan tamo, nisu ni na plazu isle...
...da turci osvajaju primorje videh to i u BD...

U kom smislu pakleni? Ja sam isla dva puta samo da plivam,a u pet malo da se guram sa narodom,meni nije bilo vruce.i u kuci nisam ni roletne spustila ceo dan,a suncana sam strana

- - - - - - - - - -

Inace ne kapiram sta je sa valunzima.jel to sad skroz prestalo? Dva meseca i to je to? Ili ce da se vrate?

U kom smislu pakleni? Ja sam isla dva puta samo da plivam,a u pet malo da se guram sa narodom,meni nije bilo vruce.i u kuci nisam ni roletne spustila ceo dan,a suncana sam strana

- - - - - - - - - -

Inace ne kapiram sta je sa valunzima.jel to sad skroz prestalo? Dva meseca i to je to? Ili ce da se vrate?

...nemam pojma nisam pitala, verovatno prevruce da bi isla na plazu.....i njima je bas dosta suncana kuca.....

..e to ako ti prodje za dva meseca smatraj se srecnom, mada ne znam nikog kome je tako brzo to proslo....

...bila predvece oko 40 minuta u setnji, prosto sam sebe iznenadila....dobro je, bice i bolje..:aha:

...vecerala, istusirala se i sad mogu malo da forumasim pa spavanje....
Bravo Affro, bravo.

- - - - - - - - - -

Nisam
Ne trebaju mi
Ali sam zato uzela lepe majice... :zaljubljena:
I sebi sam uzela predivan privezak :heart: u Bolonji...

- - - - - - - - - -

A ovakvog parmezana pravo da ti recem nema ovde ... bar kod mene nema ...
Ja sam samo jednom bila u Italiji da nisam kupila cipele jer je bio Bozic pa nisu radile radnje inače meni su te dve stvari nerazdvojive.
Cipele uvek trebaju, batali skromnost. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back