Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odlicno, hvala i kontala sam da je razlika bas mala, mislim da je fluid jos nekako blazi ali su obe blage pa su nijanse

inace meni sve od la rocha prija, i njihova micelarna voda i toleriane mleko za ciscenje lica i tonirana bb krema za svaki dan zimi kada izlazim iz kuce i kada sam imala probleme sa hormonima pa su mi e pojavile bubuljice prvi put u zivotu njihova efaclar linija me je spasila itd...

Otisla odavno :aha:

Od pola osam sam na terenu
Pa studio buljavila oci
Pa sad idem da se vidim na kratko sa drustvom pa onda odoh sa kolegom na teren (zmajev brat)
Spava mi se ima da lipsem

Naravno krece zajebavajanje po studiju
Reko samo vi zajebavajte, ja ovde zalezem za dobrobt svih vas, ujutru jedan uvece drugi, bratski sve u krugu porodice, mora neko i da radi u ovoj firmi :rotf:

Poslednja izmena:
a ne znam, nisu sve vaspitacice idioti, a i ako postanu nisu one uvek krive
msm kad vidim dve vaspitacice sa 38 sitne dece u sobi malo vecoj od moje dnevne, i tako svaki dan - pa kako da ostanes kul, kako?

ja siznem i 5 min koliko klincu treba da se obuje i izlecem kao katapult i klinac se onda prva dva sata dere kada dodje kuci, msm dere u smislu prica preglasno jer je idalje u modu da mora da se izbori za svoj glas :lol:

Imam drugaricu, po struci vaspitač. Pre 6 godina se zaposlila u vrtiću, sećam se sa kakvim entuzijazmom je pričala o tome, koliko voli decu, vrtić je bio blizu njene kuće, oduševljena poslom. Prošle godine je dala otkaz. Nije mogla više da izdrži. Kaže iako je većina dece super, poslušno i uživanje je biti s njima, uvek ima problematičnih i zahtevnih koji te izluđuju i na konto toga, uvek ima bezobraznih roditelja. Ta tenzija se posle prenosi na odnose između samih vaspitača u vrtiću, često dođu u sukob... totalno nezdrava atmosfera.

Stvarno moraš da imaš živaca za taj posao.

Imam drugaricu, po struci vaspitač. Pre 6 godina se zaposlila u vrtiću, sećam se sa kakvim entuzijazmom je pričala o tome, koliko voli decu, vrtić je bio blizu njene kuće, oduševljena poslom. Prošle godine je dala otkaz. Nije mogla više da izdrži. Kaže iako je većina dece super, poslušno i uživanje je biti s njima, uvek ima problematičnih i zahtevnih koji te izluđuju i na konto toga, uvek ima bezobraznih roditelja. Ta tenzija se posle prenosi na odnose između samih vaspitača u vrtiću, često dođu u sukob... totalno nezdrava atmosfera.

Stvarno moraš da imaš živaca za taj posao.

mislim da su cesto roditelji veci problem vaspitacima nego sama deca (jer moje dete je bezgresno i uvek je najbolje, kriv je neko drugi uvek), plus prevelike grupe gde vaspitac postane policajac, plus gomila nezadovoljne dece jer nemaju prostora ni da prdnu pa postaju nervozna i agresivna - ne moze nikako da da dobre rezultate...
zato ja kad krenu da kukaju na vaspitace stajem uvek na njihovu stranu, msm ima kukolja svuda ali da im je lako - nije

Pokusavam da jedem ali mi pažnju skrece scena: baka sedi za stolom ispred nje gomila pomfrita iz Meka a majka prestolonaslednika vozi u kolicima napred nazad pa ga do bake koja mu u letu ubaci pomfrit pa nazad.. pa tako... hrane ga ko majmuna božemeoprosti.

Pokusavam da jedem ali mi pažnju skrece scena: baka sedi za stolom ispred nje gomila pomfrita iz Meka a majka prestolonaslednika vozi u kolicima napred nazad pa ga do bake koja mu u letu ubaci pomfrit pa nazad.. pa tako... hrane ga ko majmuna božemeoprosti.

Мени је битније чиме га хране, дете у колицима једе помфрит...

I čime i kako.
Ali mali ima skoro dve godine neće mu ništa biti od pomfrita ali od ovog idiotizma hoće i to će biti dugorocne posledice..

Никада се нисмо јурили око хране, јела је кад је била гладна.

Не умем ја да се измотавам, правим тањириће са украшеном храном, ако си гладна једи, ако не јешћеш кад огладниш.

И ништа јој није фалило.

Кад заврши лупи се по стомачићу и крај, колико год да се мени чинило да је то мало.

Али је јела безброј пута дневно тако по мало.

Никада се нисмо јурили око хране, јела је кад је била гладна.

Не умем ја да се измотавам, правим тањириће са украшеном храном, ако си гладна једи, ако не јешћеш кад огладниш.

И ништа јој није фалило.

Кад заврши лупи се по стомачићу и крај, колико год да се мени чинило да је то мало.

Али је јела безброј пута дневно тако по мало.
Minka opet ti o Princezi.. msm :lol:

- - - - - - - - - -

Odo da radim ajd zdravo...

Dodjoh kuci digla krake, mrtva sam
Ceo dan bla bla sa ljudima, buka muzika guzva jutros i sad na terenu.....smucili mi se
Legla sam ocu mir i tisinu, da ne vidim ljudsko bice do sutra :aha:

- - - - - - - - - -

Probala sam ga ogavan mi je, kad ja koja prozdirem slatko kazem za nesto da je preslatko i gadno onda je krajnje vreme doslo :lol:

Poso-trening-wellness-kuća, a u kući forum, pa serija o Džordžu, pa u krpe.
Takva mi je cela nedelja i ne žalim se.
Vrućina, ovi moji jadni Švapci pocrkaše, a meni taman :mrgreen:
Najdraže mi što se najzad vazduh malo prosušio, može da se diše, a i priroda počela da miriše.

- - - - - - - - - -

Prisecam se nekih lepih trenutaka. Vise od 7 godina sam zaljubljena u istu osobu. :heart2: Ko kaze da je nemoguce neka jede... :mrgreen:

Inace, napustila me depra! :mazi: :vatromet:

E kad bi se u mene neka zaljubila, ne mora 7 godina, meni bi i 7 dana dovoljno bilo

36695429_10214290467510061_4644113665757282304_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back