Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Samo da kažem da sam bila u predškolskoj i da me nisu uhapsili, a za dete ćemo već videti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Afro, mnogo mi je drago da si ok
Moja drugarica iz školice za trudnice, inače moje godište, pre nekih dva meseca operisana, karcinom dojke, juče joj krenula hemio.
Teško podnosi, dete maleno, već su preturili mnogo preko svojih leđa, toliko mi je strašno i teško i mnogo se nadam da je to samo jedna prepreka koju će pobediti i ostaviti iza sebe da najzad mogu da uživaju u svojoj maloj porodici.
- - - - - - - - - -
Šta bi Gile?
Ići ću i kod zaštitnika građana, da pitam ko će da zaštiti dete belih zaposlenih Novosađana.
- - - - - - - - - -
Toliko sam popizdela da ću da krenem da im svima sve redom po svim spiskovima.
Ići ću i kod zaštitnika građana, da pitam ko će da zaštiti dete belih zaposlenih Novosađana.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Afro, mnogo mi je drago da si ok
Moja drugarica iz školice za trudnice, inače moje godište, pre nekih dva meseca operisana, karcinom dojke, juče joj krenula hemio.
Teško podnosi, dete maleno, već su preturili mnogo preko svojih leđa, toliko mi je strašno i teško i mnogo se nadam da je to samo jedna prepreka koju će pobediti i ostaviti iza sebe da najzad mogu da uživaju u svojoj maloj porodici.
- - - - - - - - - -
Šta bi Gile?
Ček,bre, pa nema arapskog više..nešo sam propustio... Ne znam za istoriju, završio moj drug, eno ga radi sad pri Crkvi, tačnije manastiru i ima neki poslić tamo...nje grobar ( :
- - - - - - - - - -
Dagišo...pa,, prošle godine nije važio taj zakon, a zakon ne može da važi retroaktivno.
Nemojte da gubite nadu ni za pravni. Idite u dekanat na pravnom. Probajte. I da vam vrate pare, lopovi jedni...( :
Divno.
Odmori se, uzivaj, slikaj nam more... mozes i neka zgodna tela...![]()
Poljoprivredni u Bg je jedan od najtežih fakulteta. Uopšte nisu prelazili na Bolonju, klinci studiraju isto kao mi pre xx godina..al oni su izuzetak. Pravni je kita sada u Bg, nema odmah smerove.... NIje to sad ni važno, nego ga gurni da se bori. Neka dežura od jutra spred dekanata na Pravnom sa svim papirima, voda, sendviš, čeka da dođu....položio je prijemni. Šta je on radio prošle godine, nije bio ni njihov student, mogao je da radi u luna parku.. svašta.. prvi put se upisuje na Pravni..nema ša da pominje ništa gde je upisivao, samo potvrdu da je položio prijemni i da kaže dekanu index.
Ja bih probao.
Istorija je lepa, ali nije ništa lakša od recimo Pravnog, a mogućnosti za posao daleko veće..ybga, mora da bude i racionalan,
Ovaj moj drugar je još super prošao...
bravo Kvinsi...bravo bravo...
i mi smo danas konaćno uzeli index...ponovo smo brucoši...na filozofskom,odsek istorija...
pravni nas zahebo,mamuimja i sve po spisku..pola života mi skratiše od prekjuče...
sreća te ovo moje pametno dete konkurisalo i na filiozofskom pa je uspeo...
sad da danem dušom od nerviranja...
Moze da zavrsi fakultet i diplom pod misku, pa u beli svet.
Od cele generacije moje sestre 1 osoba radi u skoli, naravno preko stranke.
I jedan radi u biblioteci u Bosni, preko stranke.
ko zna šta nam sutra nosi..
Jedan je profesor engeskog u Kini, jedan radi kao elektricar u Nemackoj, jedan u kontroli leta, jedna kao knjigovodja.
Meni je bilo smesno kad su ih intervjuisali za neku emisiju i pitaju jel biste ponovo upisali istoriju- svi su rekli ne![]()
vidiš koliko raznih mogućnosti ima...sve divni poslovi...![]()
samo da vam mahnem, otisla sam
i dobila madrfaking desetku na masteru juce![]()