Sta znam,meni je to bas lepo.ima ih puno i zajednica ih postuje izmedju ostalog i tako sto po negde stavlja natpise i na ruskom.ne znam zasto bi to meni smetalo ili bilo ruzno? Isto vazi i za turke ako bude
Razumem.samo ne razumem kako se ne bojis da dobijes cir na zelucu,ili jos nesto ne daj boze gore od tolike mrznje i zlobe?
Ovde su jedna lezaljka i suncobran sedam evra,dve deset.u perazicu isto.u buljarici dve i suncobran pet.to o cemu pises je retkost,neko ekskluzivno mesto
Nema,ako skrije znaci stenje?
Mogla bih da otpesacim kroz sumu,pa kroz tunel do perazic dola,ali ja sam bumbar debeli lenji koga neko treba da suta u dupe da sidje i ovih sto metara do plaze.sta cu,racunam bolje i tu da se kupam nego nigde.danas nisam isla na plazu,juce sam se smorila od guzve,ali smo bobi i ja otisli predvece i super se iskupali sami
Da je ponegde...Nego i sama znas da pise svuda na svakom restoranu, baru, lokalu.Hotelu,apartmanu,galeriji.... A Rusi su im turisti do moga.
Pre mnogo godina su dolazili bogati Rusi pokupovali zemlju, napravili kucerine, upropastili svako selo,svaku uvalu izbetonirali sve naravno uz pristanak vlasti i "gladnih" domorodaca. Moj ex muz ima stan u Starom gradu u Budvi, za tu konkretno znam da su prodavali stari Budvani po basnoslovnim cenama stanove koji sada vec godinama zvrje prazni,sada ih masovno i Rusi prodaju.
Nekada je u Budvi bilo italijanske robe, a sada? Kina, i to sve russian style, s tim sto ovi koji dolaze sada ni ne trose euro van pansiona. Kada vidim na aerodromu odakle slecu avioni to ni na karti ne mozes da nadjes koje su to tri lepe sargarepe u Rusiji.
Elem, sinoc cujem od zene koja je odozdo da ne da prodaju Turcima nego masovno, pa eto kako su oni bili mnogo krace pod Turcima nego mi u Smederevu koji smo bili samo 345 godina javlja se sansa da se izjednacimo
50e je komplet kod Mase u Bu2, pa na Torchu ili ne znam ni ja kako se sve to zove, kod mene u selu na jednoj jedinoj plazi je 10e istina, a ekskluziva tipa onaj hotel na kraju Budve pre tunela koji sad ne znam kako se zove tamo su mi trazili 100e za komplet, ne znate sta sam im sve rekla da prenesu menadzmentu.
O turizmu u Mne je sve davno receno, ide tamo onaj ko ima nekretninu ili mora, ja ne viidim ni jedan razlog da neko placa odmor dole po cenama Grckih ostrva npr...