Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imaju na brdu dva, to su lažnjaci. u bloku 70 i na vidikovcu je pravi žar mance, kao i u kragujevcu, lapovu i despotovcu.

os da mi kazes da je u smederevu laznjak? :sad2:

nisam jela na brdu,samo smo videli da ima, def nam je nbg laksi za organizaciju

- - - - - - - - - -

nije smederevo laznjak, sad mi lakse
ima jos i u ns, plani i jagodini, stoji na sajtu

a ovi na brdu su def laznjaci, nema ih na sajtu

hbt citava nauka oko zar manceta

I stepin vajat ima dobar rostilj,medjutim takav olos radi u onom na nbg da sam rekla nikad vise kod njih
Mrtav ladan golim rukama radi sa krpom brise pod, ja narucujem, spusta krpu u kofu sa prljavim vodom, obrise ruke o kecelju, hvata meso da spljosti pljesku....ja se samo okrenula i otisla, da ga ne ubijem
Jednom narucim, odem u dogovoreno vreme, prodali to moje a ja da cekam novu turu, nahebala im se majke na kulturnjaka i otisla
Vise ni ne pokusavam....

pa nauka nego šta

al ćevape najviše volim u bloku 70 zato što ih prave rukama a ne u mašini pa izgledaju kao kad klinci prave nešto od plastelina :))))

inače, original žar mance podrazumeva da se meso uzima od osnivačke firme koja se tako zove

ovi na brdu i sl su konvertiti, otpadnici

- - - - - - - - - -

I stepin vajat ima dobar rostilj,medjutim takav olos radi u onom na nbg da sam rekla nikad vise kod njih
Mrtav ladan golim rukama radi sa krpom brise pod, ja narucujem, spusta krpu u kofu sa prljavim vodom, obrise ruke o kecelju, hvata meso da spljosti pljesku....ja se samo okrenula i otisla, da ga ne ubijem
Jednom narucim, odem u dogovoreno vreme, prodali to moje a ja da cekam novu turu, nahebala im se majke na kulturnjaka i otisla
Vise ni ne pokusavam....

ja radim 50m od vajata i tamo naručim samo u očaju, lepinja im je najgora

pa nauka nego šta

al ćevape najviše volim u bloku 70 zato što ih prave rukama a ne u mašini pa izgledaju kao kad klinci prave nešto od plastelina :))))

inače, original žar mance podrazumeva da se meso uzima od osnivačke firme koja se tako zove

ovi na brdu i sl su konvertiti, otpadnici

- - - - - - - - - -

ja radim 50m od vajata i tamo naručim samo u očaju, lepinja im je najgora

Ima i na vozdovcu, ne znam na koji mislis
Ja sam jednom jela kod njih i bila je lepa pljeska, lepinja smor al aj nema veze, pomfrit bzv
Medjutm sledeca dva puta mi se desi opisano i rekla sam necu vise
Tako da ne znam ostalo kakvo im je....

i da hotujemo :per:

- - - - - - - - - -

golube jel dolaziš ove godine

Ne znam.
Odmor mi je u septembru, ali pojma nemam šta ću, kako ću niti gde ću.
Nešto smo se dogovarali da jedne godine idemo za Srbiju i Crnu Goru, a sledeće negde gde se stvarno odmara. Ove godine smo hteli za Grčku, samo je i to vrlo nesigurno.
Može da se desi da sednem samo ja na jeroplan do BGa na tri-četiti dana, leti subotom i utorkom.
Ako budem to uradio javiću se pa možemo da se vidimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back