Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da da da muka je kad čovek sve zna pa ga jašu :)))))
:D malo su suptilnije !

3a9069eee93cebf0fc8bfbf1921b6de5.jpg

Poslednja izmena:
Baš je lepo tarči, kude je, iako nije Aranđelovac? :lol:

to je neki mini spa hotel kod rume, ali je okruzen sumom i nema guzve uopste ( cula sam da je uglavnom tako, sada da li nekada ima guzve ne znam), malo je bas ali je prelepo, nista fensi i veliko ali mnogo dobro, meni frizer otkrio : ))
mi smo vodili klinca ali on je vec veliki, pliva sam itd pa ne moramo ici za njim, al def dolazimo sami jedan vikend, da cutimo u tisini dok nam se pogled gubi u daljini : )))
p.s. nismo culi ni vrane ni svrake : )

to je neki mini spa hotel kod rume, ali je okruzen sumom i nema guzve uopste ( cula sam da je uglavnom tako, sada da li nekada ima guzve ne znam), malo je bas ali je prelepo, nista fensi i veliko ali mnogo dobro, meni frizer otkrio : ))
mi smo vodili klinca ali on je vec veliki, pliva sam itd pa ne moramo ici za njim, al def dolazimo sami jedan vikend, da cutimo u tisini dok nam se pogled gubi u daljini : )))
p.s. nismo culi ni vrane ni svrake : )

Baš dobro izgleda, a super je što je blizu, taman bi mogli dete usput ostaviti na F. gori babi i dedi, da soliramo kao nekad.
Je l kod jezera u blizini, tamo je bio neki šumarak lep svojevremeno.

e to, ostavite dete i pravac tamo : )

joj nismo videli jezero, a nismo setali ni juce jer je bila kisa... odmah posle rume, mozda se i vodi kao ruma
hotel se zove borkovac, ja slabo poznajem taj kraj

i da, super je sto je blizu i od bg-a, a i vama,mozes da skoknes caskom
i cene su super, imas razne pakete itd...

e to, ostavite dete i pravac tamo : )

joj nismo videli jezero, a nismo setali ni juce jer je bila kisa... odmah posle rume, mozda se i vodi kao ruma
hotel se zove borkovac, ja slabo poznajem taj kraj

i da, super je sto je blizu i od bg-a, a i vama,mozes da skoknes caskom
i cene su super, imas razne pakete itd...

Jeste, tu je i jezero koje i nije nešto pa niste ništa veliko ni propustili .))))

Покушавам да узмем крпу у руке, али цело тело се опире, и ово мало мозга што имам.

Не могу, стварно не могу...

Ово време ме уби у појам, смучило ми се више.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back