Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar mance, punjena vesalica u maramici - mama mia!
a bila sam ubedjena da zar mance postoji samo u smederevu i uvek jedva cekamo da idemo tamo da jedemo u zar mance i nedavno provalim da ima i na b.brdu i cujem jos negde valjda po bgd-u

BOZE UMRECU
GLEDAM KNIGHT AND DAY SA TOMOM KRUZOM I KAMERON DIJAZ I SUPER SU MI KAO PAR ALI ON LICI NA NJEGA
I SADA KADA GLEDAM...NE MOGU DA GLEDAM
BOZE MILOSE BICU TVOJA ROBINJA U BILO KOJEM SMISLU UMRECU
ZNATE KOJE OCI ON IMA
JA sam njegova :padam na zemlju:

a bila sam ubedjena da zar mance postoji samo u smederevu i uvek jedva cekamo da idemo tamo da jedemo u zar mance i nedavno provalim da ima i na b.brdu i cujem jos negde valjda po bgd-u

...od kad se otvorilo na Brdu planirala sam da idem nekoliko puta da probam to cudo od rostilja, pa sve budem u blizini u neko nevreme kad ili nisam gladna ili nemam drustvo pa
me mrzi samu i tako jos ne probah te lepote rostilja...

Ima na nbg, ja tamo zderem cesto...ovde kod mene u centru nema
Sve im je dobro :worth:

- - - - - - - - - -

Meeeetlooo, gde si da te nešto pitam? :hej:

Sta se dernjas, boli me glava
Sljokam kafucino ne uznemiravaj :kafa:
Sta oces ?

afro,obavezno idi i neku vesalicu uzmi, to im je stvarno vrhunsko, vratice ti snagu : )

...hocu kad budem isla do apoteke jer mi je tamo blizu....bas da probam...

...nego da li verujes da u zelom ovom delu grada ne mogu da nadjem pristojnu dostavu hrane...kao da trazim svemirski brod....strasno..

- - - - - - - - - -

...gledam Ruse, nastup isred Hrama...:super: su...

e pa nbg mi vise odgovara od b.brda,mislim da sam upravo resila rucak za sutra :lol:

Mi cesto zderemo tamo sa posla
Sve sa rostilja sam probala sve je dobro
E nisam corbe to cu neki dan da vidim kako kuvaju

- - - - - - - - - -

Neću kad ne jedeš..
Jel se plašiš što imaju oke?
Ili se bojiš da te ne otrujem? :zper:

Zao mi da smazem bre reko ti, cakani su
Ti to gledas svaki dan nemas vise osecaj, ja ne srecem to cesto i mnogo mi je cakano

Tako sam u hu skoro videla krofnu minons nacrtan i taman da kupim skapiram da nemam srca da ga smazem, i ne kupim :lol:
Kad sam bila mala posalje meni baka za rodjendan tortu u obliku medvedica, ali bas ono 3d medvedic, kako sedi, nije nacrtan
Jao muke moje dok sam se smilovala da ga jedem, seku mu ruke noge a meni se srce cepa, sve sam mislila boli ga :rotf:

imaju na brdu dva, to su lažnjaci. u bloku 70 i na vidikovcu je pravi žar mance, kao i u kragujevcu, lapovu i despotovcu.

Mi cesto zderemo tamo sa posla
Sve sa rostilja sam probala sve je dobro
E nisam corbe to cu neki dan da vidim kako kuvaju

- - - - - - - - - -

Zao mi da smazem bre reko ti, cakani su
Ti to gledas svaki dan nemas vise osecaj, ja ne srecem to cesto i mnogo mi je cakano

Tako sam u hu skoro videla krofnu minons nacrtan i taman da kupim skapiram da nemam srca da ga smazem, i ne kupim :lol:
Kad sam bila mala posalje meni baka za rodjendan tortu u obliku medvedica, ali bas ono 3d medvedic, kako sedi, nije nacrtan
Jao muke moje dok sam se smilovala da ga jedem, seku mu ruke noge a meni se srce cepa, sve sam mislila boli ga :rotf:

Ja sam smela da se zakunem da nema tog kolača koji ti ne bi pojela..... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back