gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
cekam da stigne mara sa puta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaju na brdu dva, to su lažnjaci. u bloku 70 i na vidikovcu je pravi žar mance, kao i u kragujevcu, lapovu i despotovcu.

)))I stepin vajat ima dobar rostilj,medjutim takav olos radi u onom na nbg da sam rekla nikad vise kod njih
Mrtav ladan golim rukama radi sa krpom brise pod, ja narucujem, spusta krpu u kofu sa prljavim vodom, obrise ruke o kecelju, hvata meso da spljosti pljesku....ja se samo okrenula i otisla, da ga ne ubijem
Jednom narucim, odem u dogovoreno vreme, prodali to moje a ja da cekam novu turu, nahebala im se majke na kulturnjaka i otisla
Vise ni ne pokusavam....
Dobro bre, jel ima neko na ovom forumu da je iz Bg, a nije sa Brda (osim Mačke Vračarke, naravno)?
niko nije ni sa brda ni sa vračara jerDobro bre, jel ima neko na ovom forumu da je iz Bg, a nije sa Brda (osim Mačke Vračarke, naravno)?
forumaši ne postoje
Marenda
pa nauka nego šta
al ćevape najviše volim u bloku 70 zato što ih prave rukama a ne u mašini pa izgledaju kao kad klinci prave nešto od plastelina)))
inače, original žar mance podrazumeva da se meso uzima od osnivačke firme koja se tako zove
ovi na brdu i sl su konvertiti, otpadnici
- - - - - - - - - -
ja radim 50m od vajata i tamo naručim samo u očaju, lepinja im je najgora

Pa ja nisam sa brda i vrapci znaju

i da hotujemoU pa da nas zovu na degustacije i plus placaju da ih reklamiramo
Ima da budemo debeli i bogati![]()

Čitam vas i sve sam gladniji
- - - - - - - - - -
Ja sam golub, nisam vrabac![]()
i da hotujemo
- - - - - - - - - -
golube jel dolaziš ove godine
ja sam uvek za. Ne znam Mitu, a kod Ive se i inače hranim kad sam u BGu, na užasavanje moje majke

Ja sam morala da jedem od tolike price![]()
Ja sam morala da jedem od tolike price![]()