Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Завршио се филм, први пут гледам Гладијатора, нешто раније нисам имала жељу, а сад нисам имала куд :lol:

Где си ти ових дана, где је извештај???

Tu sam ja, svuda po malo, neki dan sam isto pitala za tebe. :zag:
Nemam snage za izveštaj, baš sam se umorila...

Ево, устала, јел' може то следећи пут мало тише :flert:

Пијем кафу за буђење, треба да пустим машину да опере госпођицин веш, па је будим да нешто једемо и идемо до града...

Дочекасмо леп дан :heart:

Не можемо да повежемо календар и температуру, опиремо се усклађивању, и ето ти...

Мени су само синуси опет прорадили, бар сам током лета била мирна, али ово - ово није ни примаћи лету :evil:

Оматорели смо па нам све смета :sad2:

Заправо, ја волим лето и нервозна сам јер сам га чекала 10 месеци, еј 10 месеци смрзавања, цвокотања, слојевитог облачења, кишобрана, чизама, капута, пар килограма гардеробе на себи свакодневно...

И онда кад треба да у неком аљинчету и сандалицама зврндам по граду, ја опет на себе навлачим слојеве одеће, мрачно је, пада киша, истумбана ми летња и јесења гардероба, само још капут да активирам :evil:

Pa ti si se još i prilagođavala što se tiče adekvatne garderobe, a ja tvrdoglavi gedža se golićio i kad je bilo sveže, ono uveče i noćom...

Moraću da se naćopam propolisom, ostao mi još od bivše simpatije, a još uvek šljaka... eto i meni neka da da pravu stvar... :))))

IMG_20180721_113458.jpg

Kad ti zena pristavi rucak

Znam za zglob,nego neki narodski izraz?

Covece samo kukate...
Ovom rano,ovaj nazebo,ovoj vruce....

došla s previjanja, napolju je bljak, živela klima, matorost je zarazna, odoh i ja da ne dokačim i taj jad :mrgreen:

Девојчице, како цревце?

Јој, кретен, не цревце, далеко било, него рана?

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 501395
Kad ti zena pristavi rucak

Znam za zglob,nego neki narodski izraz?

Covece samo kukate...
Ovom rano,ovaj nazebo,ovoj vruce....

Коме је, бре, вруће, једва дочекасмо топао дан, само топао, не летњи, да се разумемо...

Лако је теби, ти качиш сунчане слике и заебаваш се на мору, код нас потоп и мрачни средњи век :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back