Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Macko jer to zbog dijete ili zdravlja?
Moje drugarice stalno neki zeolit i ne znam sta sve ne...ja sam totalno iz druge price

Cao :)

Zdravlje Smoki.
Pre dve godine sam pila neke tinkture dr Šulca isto dve nedelje pa onda čišćenje jetre. To je zaista odlično za čišćenje creva i gastro trakta.
holesterol se sredi.
Ove godine sam zakasnila malo jer nakon te dve nedelje ide Detox jetre za koji treba da se ostavi ceo dan i dan i po u smislu da se bude kod kuće u blizini toaleta.

Zdravlje Smoki.
Pre dve godine sam pila neke tinkture dr Šulca isto dve nedelje pa onda čišćenje jetre. To je zaista odlično za čišćenje creva i gastro trakta.
holesterol se sredi.
Ove godine sam zakasnila malo jer nakon te dve nedelje ide Detox jetre za koji treba da se ostavi ceo dan i dan i po u smislu da se bude kod kuće u blizini toaleta.
Pa jel ti masna jetra ili je to preventive radi?
Sipaj u kafu kasicicu kokosovog ulja.da vidis sta je ciscenje :mrgreen:
I nista mi nije bilo dok troja ne rece da to tera u wc,posle toga...meni da kazes uzmi kokosovo ulje,propricas kineski,ja bih tecno pricala...sta ti je sugestija

Hajd ne budi ljubomoran :p

sta radim, hebem se sa koktelima :mmmm:
narucila gospoda slike ko za vogue, bukvalno, a zaboravili da je ono radio dizajner za par soma dolara, pa zovi fotografe jer su jeftiniji da to naprave
sedimo kolega i ja za glavu se hvatamo, on sliko a ja sad u ps to jjebavam pravim kerefeke ...ima da zanocimo :fdlan:
al aj ti objasni debilima da ono sto su oni videli i oce nije moguce izvesti tako lako i da im realno treba dizajner, oce djoku ce oni to da plate dizajnerima :roll:
srbistan, ako moze prozapadni standard za dzaba to bi bilo najbolje :roll:

sta radim, hebem se sa koktelima :mmmm:
narucila gospoda slike ko za vogue, bukvalno, a zaboravili da je ono radio dizajner za par soma dolara, pa zovi fotografe jer su jeftiniji da to naprave
sedimo kolega i ja za glavu se hvatamo, on sliko a ja sad u ps to jjebavam pravim kerefeke ...ima da zanocimo :fdlan:
al aj ti objasni debilima da ono sto su oni videli i oce nije moguce izvesti tako lako i da im realno treba dizajner, oce djoku ce oni to da plate dizajnerima :roll:
srbistan, ako moze prozapadni standard za dzaba to bi bilo najbolje :roll:

sto srbistan, nije do srbije nego do takvih koji prihvataju takve poslove za dampingovanu cenu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back