stugots
Čovek
- Poruka
- 37.336
i da li je bilo sa oralnom zavrsnicom ili ne![]()
Isuse kak si razuzdan!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da li je bilo sa oralnom zavrsnicom ili ne![]()

prvi put danas 

Mačko, šta je u Opsesivno Kompulzivnom Paketu?
- - - - - - - - - -
A da, hvala svima koji su pročitali moj jučerašnji post, nisam juče stigla da komentarišem, ali prićaču vam sutra šta sam radila juče....![]()
ispratila kumu...prvo šopingovale u Bebi,pa se iskokodakale uz orahovaču...milina
večeras se najavile i dve koleginice srbisti...laprdanje u najavi...![]()
Macko jer to zbog dijete ili zdravlja?Hahahah....
pelin, crni orah i karanfilić. Detox 14 dana pa onda gorka so da jetru sredim malo... trebaće mi![]()
A to se kod tebe najavljuje?

Macko jer to zbog dijete ili zdravlja?
Moje drugarice stalno neki zeolit i ne znam sta sve ne...ja sam totalno iz druge price
Cao![]()
CccccEheee...pa cao![]()
Pa jel ti masna jetra ili je to preventive radi?Zdravlje Smoki.
Pre dve godine sam pila neke tinkture dr Šulca isto dve nedelje pa onda čišćenje jetre. To je zaista odlično za čišćenje creva i gastro trakta.
holesterol se sredi.
Ove godine sam zakasnila malo jer nakon te dve nedelje ide Detox jetre za koji treba da se ostavi ceo dan i dan i po u smislu da se bude kod kuće u blizini toaleta.

sta radim, hebem se sa koktelima
narucila gospoda slike ko za vogue, bukvalno, a zaboravili da je ono radio dizajner za par soma dolara, pa zovi fotografe jer su jeftiniji da to naprave
sedimo kolega i ja za glavu se hvatamo, on sliko a ja sad u ps to jjebavam pravim kerefeke ...ima da zanocimo
al aj ti objasni debilima da ono sto su oni videli i oce nije moguce izvesti tako lako i da im realno treba dizajner, oce djoku ce oni to da plate dizajnerima
srbistan, ako moze prozapadni standard za dzaba to bi bilo najbolje![]()

ima smokvo kako nema
evo sad ce seks da padne ja i kolega, al u mozak
jedemo mekdonalds i jjebemo se za sve pare
zmajev brat, sad cu da ga smotam i ozenim![]()

jel ima neka da oće da se viđa bez obaveza

pa bez ičegaMislis bez seksa? Posto je za mene sad seks obaveza![]()

A to se kod tebe najavljuje?