Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima da odrobijam ovu moju snajku...:histericna:

to dete ne ume da odmara...stalno bi nešto radila...:dash:

i onda mene sramota da odmaram vikendom...:rida:

narmbah se ko konj danas...:dash:

Onda ja treba da sam sretna :mrgreen:
Stigao muz,evo ga hrce
Gosti mi se okacili na lavabo pa ga slomili.sutra dolazi elektricar da objasni muzu sta da radi,posto on nece
Jos niko nije umro tusirajuci se.valjda nece jos dan,dva

Legla sam. Danas sam plivala iznenadjujuce jer ja to ne volim ja ulazim u bazen i more da se pokvasim i zamanem 4-5 puta rucicama i ajd napolje. e danas posto je bilo neko doktorsko smaracko drustvo gore nego na konzilijumu provlea vreme preplivavajuci bazen sve sebi u inat.
S toga sam crkla i evo me u krevetu.

Добар јутар :kafaz:

Чуди ме да ни Смокве нема, дошао јој муж па нас сад не зарезује, а овако свако јутро Будите се :lol:

Svi još spavaju?
Ili su to vredne žene otišle na pijacu i sad spremaju nedeljni ručak?

Ja sam sedela na putu pred kucom na stolici sa sve bobijem u krilu i cuvala muzu parking.na radost komsija
A on decko u kabrioletu kao ide da kupi lavabo,pa ga nema sat vremena,pa ide po srafove...
Uglavnom bio elektricar,kaze uzemljenje dobro,al dole sporet riknuo,pa trci po drugi sporet...

- - - - - - - - - -

Добар јутар :kafaz:

Чуди ме да ни Смокве нема, дошао јој муж па нас сад не зарезује, а овако свако јутро Будите се :lol:

Jao muz:evil:
Zaspao sinoc u deset,ja u jedan,jutros u sest mu zvoni alarm da ide na trcanje,taman zaspim eto njega dahce,dize tegove koje je dovukao iz n sada.ode da se tusira,taman zaspim,on pita koji peskir da uzme za plazu...i tako,super mi je

Па, ето, заузета си, Смоки :zcepanje:

Можеш то и другачије да кажеш, дошао ми муж, није ми ока дао да склопим :zper:

Па нек' цркну душмани :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back