Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lezim sa decom
Tesko mi da ustanem a moram da jedem

Sutra ustajem u 7h, ostavim decu u vrtic i idem u vinariju, u 9h mi dolazi neki covek, a u 10h citava ekipa za postavljanje svega zivog napolju za svadbu... za 200 ljudi(u subotu), u 16h dolazi muzika, u 17h domacini a u 18h 50 ljudi na proslavu... ziva muzika, znaci necemo pre 3h kuci... od 7h do 3h... najmanje
Ako bude tako bicu presrecna
A onda spavam par sati pa opet idem u vinariju na zavrsne pripreme te svadbe i samu svadbu... gde ostajem do kraja... bog zna kad...
A u nedelju moram u 8-9h najkasnije da budem u vinariji jer mi 90 ljudi dolazi u 12h na proslavu

Pa bravo ti ga meni... tri dana nespavanja... kao da dojim opet...
Srecom pa cu da pijem... :lol: :zaljubljena:
I posle se ne budim do srede :lol:

- - - - - - - - - -

I da, otkazala mi danas pomocnica za sutra :zaljubljena:

Lezim sa decom
Tesko mi da ustanem a moram da jedem

Sutra ustajem u 7h, ostavim decu u vrtic i idem u vinariju, u 9h mi dolazi neki covek, a u 10h citava ekipa za postavljanje svega zivog napolju za svadbu... za 200 ljudi(u subotu), u 16h dolazi muzika, u 17h domacini a u 18h 50 ljudi na proslavu... ziva muzika, znaci necemo pre 3h kuci... od 7h do 3h... najmanje
Ako bude tako bicu presrecna
A onda spavam par sati pa opet idem u vinariju na zavrsne pripreme te svadbe i samu svadbu... gde ostajem do kraja... bog zna kad...
A u nedelju moram u 8-9h najkasnije da budem u vinariji jer mi 90 ljudi dolazi u 12h na proslavu

Pa bravo ti ga meni... tri dana nespavanja... kao da dojim opet...
Srecom pa cu da pijem... :lol: :zaljubljena:
I posle se ne budim do srede :lol:

- - - - - - - - - -

I da, otkazala mi danas pomocnica za sutra :zaljubljena:

Ja bih ti rado bila pomocnica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back