Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
utopija je nesto skroz deseto
al to je ako volis malo uvrnut humor okej

od normalnijih stvari imas recimo spaced i it crowd
ako nisi gledao

mene su mad man smorili isto
al ja ne volim ni breaking bad koju svi nesto kao obozavaju
ili lost

Lost je jedno od najvećih razočarenja koje sam imao od neke serije. Tako obećavajući početak i onda su se stvarno totalno pogubili. Nešto kao Eye of the Tiger, analogno tome u muzici. Početni rif me je napržio, a onda je krenuo ostatak pesme...

Breaking bad s druge strane mi je broj 2. Wire broj 1.

Ti dok dodjes prodje voz, dobra si za smrt :lol:

Spremam se da lalam, samo jos da obavim pregovore sa ciki de ce da skvoca svoje bozansko dupe, ona pika na moje potkolenice i skocni zglob, tu se skvocala i gruminguje se....a ja overavam molbu da se makne sa problematicnog mesta i skvoca dupe na neki drugi deo tela, nek mi legne i na glavu samo nemoj na sjeban zglob bre, teska ko tuc
Al ne vredi, molbe su odbijene :aha:

- - - - - - - - - -

A sto volim kad zahladni pa pajkimo zajedno
Kad su vreline siroto dete jedva opstaje,ne zna de ce, dal prozor dal pod il plocice....svuda vruce
Cim ovako udari sveze da moze da se zivi odma se sklupca uz mamu svoju :zaljubljena: Onda se mama ukoci i bude iscuskana na cosak kreveta jer dete spava popreko, al nema veze sve je to u roku sluzbe :lol:

Nije ovo nista, provela sam ja zivot spavajuci sa vise macaka odjednom, to je tek strategija :rotf: Ovo jedna ko nijedna
Stos je sto su one portabl, lako ja njih premestim okrenem i sl, dok je u snu ni ne oseti.... Tako se igramo riziko cele noci :lol:
A ljubav je to pa mi nista ne smeta :D

- - - - - - - - - -

http://www.hilariousgifs.com/cat-owners-understand/

Klini na link, ne mogu drugacije sa moba da postavim gif :lol:

Dobro jutro.
Ja legao u 2, probudio se u 6, premestio se pred TV i odspavao još 2 sata.
Čudo je taj TV, mene uspavljuje i kad ne radi.
Da sam ostao u krevetu samo bih se prevrtao i na kraju bih ustao umoran.
Lepo letnje jutro, poslednjih nekoliko dana je vreme kao da sam u Srbiji - sunčano, toplo i suvo. Inače ovde kad otopli ne možeš da dišeš koliko je vlažan vazduh.

0D5C313B-6ACE-48DF-A16C-72C42E1F0F1A.jpg

Sunceeee :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back