Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne cuvam spisak
Tako sam.probala sa knjigama da napravim spisak procitanih al sam posustala, a sa filmovima bi bilo jos teze :lol:
Mnogo ih je kume
A mnogo je onih i koje nisam jer mi se nisu svideli

Zasto moco izdajico ode na dijetu, izbacen si iz udruzenja prasica :banovati:

:pivce:
Napisao mi jedan kontakt na linked inu vidim mnogo se radilo a malo slavilo
Vreme je da to uskoro promenimo
Sitnim uzivanjima vatam zalet za odmor
Sudove mogu da operem ujutru iako to mrzim a mašine mogu i sutra
A mogu jednu i u radni dan
Tako treba bar ponekad napraviti brejk od svega i plandovati

Да није тога, и да то не умемо себи да приуштимо с времена на време, пукле бисмо као звечке :(

- - - - - - - - - -

Dosadno mi je i jede mi se sladoled... I gde su Mina i Metla? :dosadno:

Еве ме, гледала сам Грдану са дететом :lol:

Да ли смо се офарбали?

Ma ne, to je tek ideja bila. A pošto nemam ideju šta bih i u koju boju, ostajem ovako do daljnjeg. Još kad za neki dan poručim tri farbe, ostaje to do duboko u jesen...da potrošim onaj litar razvijača, tj. hidrogena, što sam kupila prošli neki put... :lol:

Ma ne, to je tek ideja bila. A pošto nemam ideju šta bih i u koju boju, ostajem ovako do daljnjeg. Još kad za neki dan poručim tri farbe, ostaje to do duboko u jesen...da potrošim onaj litar razvijača, tj. hidrogena, što sam kupila prošli neki put... :lol:

Мене тако ухвати понекад да се офарбам, али кад се сетим колика је то обавеза брзо ме прође :lol:

Ja se farbam svakako, koja god da je boja, jer sam počela da sedim u nepunih 24. Zato i eksperimentišem, jer svakako ne bih tako išla..

Ја сам као Индира Ганди, један танушни прамен напред, који може на срећу да се прекрије остатком косе, па пролази...

Зарадила сам га кад је мала оперисала трећи крајник.

Размишљам о оном лешнику...

Ја сам као Индира Ганди, један танушни прамен напред, који може на срећу да се прекрије остатком косе, па пролази...

Зарадила сам га кад је мала оперисала трећи крајник.

Размишљам о оном лешнику...

Duga je priča koji mi je deo od čega osedeo, ali šta je tu je..
Lešnik je mnogo lepa boja, na suncu pogotovo...

Duga je priča koji mi je deo od čega osedeo, ali šta je tu je..
Lešnik je mnogo lepa boja, na suncu pogotovo...

Кад сам имала зифт црну, добијем напад да се офарбам у лешник, купим и фарбу и одем код фризерке.

Она каже ок, седи, исече ми један прамен косе одоздо, избланшира, офарба, предивна боја, ја срећна као мало прасе.

Каже она, сад ухвати тај прамен за оба краја и повуци.

Човече, то се развукло као жвака...

Хоћеш још увек да се фарбаш?

Док је изговарала ја сам већ била напољу :zcepanje:

И од тада патим за лешником.

Али, сад имам природну боју, успело би глат.

Кад сам имала зифт црну, добијем напад да се офарбам у лешник, купим и фарбу и одем код фризерке.

Она каже ок, седи, исече ми један прамен косе одоздо, избланшира, офарба, предивна боја, ја срећна као мало прасе.

Каже она, сад ухвати тај прамен за оба краја и повуци.

Човече, то се развукло као жвака...

Хоћеш још увек да се фарбаш?

Док је изговарала ја сам већ била напољу :zcepanje:

И од тада патим за лешником.

Али, сад имам природну боју, успело би глат.

Neke žrtve moraju da se podnesu. Ali sve može.
Ja sam sama sebi iz tamno smeđe izvukla ovu riđu koju imam sad. Postepeno. Prvi put sam sve ofarbala u plavo i na tu smeđu, dobila neku svetliju smeđu na crvenkasto. Pa polako, onda sledeći put tako, pa posle mešala riđu i plavu, na kraju mi dosadilo, pa sam umešala riđu i blanš koji sam dobila uz neku plavu i voila! Onda šišanje, pakovanja, a sad kad se farbam ubacim malo šampona i par kapi vode, pa je boja malo tamnija ali ne gori kosu...

- - - - - - - - - -

Na prirodnu bi izvuklo, možda prvi put malo svetliju samo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back