Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neke žrtve moraju da se podnesu. Ali sve može.
Ja sam sama sebi iz tamno smeđe izvukla ovu riđu koju imam sad. Postepeno. Prvi put sam sve ofarbala u plavo i na tu smeđu, dobila neku svetliju smeđu na crvenkasto. Pa polako, onda sledeći put tako, pa posle mešala riđu i plavu, na kraju mi dosadilo, pa sam umešala riđu i blanš koji sam dobila uz neku plavu i voila! Onda šišanje, pakovanja, a sad kad se farbam ubacim malo šampona i par kapi vode, pa je boja malo tamnija ali ne gori kosu...

- - - - - - - - - -

Na prirodnu bi izvuklo, možda prvi put malo svetliju samo..

Из црне се ништа не извлачи, или бланш или да пустиш да израсте природна па онда.

Ја нисам била спремна ни на једно од тога.

Али сада...

Vratili se sa vecere...
Nesto nisam mogla da jedem... ali sam svakako probala sve pice koje su drugi porucili i tatina mi se najvise svidja, sa raznim vrstama sira...
A probala sam i tri vrste vina... blago meni... :lol:
Idem na spavanje...

I ja sam popila casu crnog vina uz picu,neko domace,oporo,sve usta skuplja.od jedne case sam se zacenjivala i podvriskivala,jedva sam dosla kuci.cudo sta meni radi alkohol
Zato obicno pijem samo kod svoje kuce

Мислиш сад, одмах, наредне недеље :eek:

Јао, ко ће после опет да размишља и о томе...

Колико сам ја лења жена, па то је чудо једно :zcepanje:

Mislim, odmah, čim možeš, znači, u ponedeljak. :ceka:

- - - - - - - - - -

Pravim rezance za supu. To nisam radila 15 godina.
Njam! Meni baba pravi često, obožavam ih.
Bravo!

Mislim, odmah, čim možeš, znači, u ponedeljak. :ceka:

- - - - - - - - - -

Njam! Meni bana pravi često, obožavam ih.

Има ту један мали проблем.

Знаш ли ти колико нијанси ту има, и све ми се свиђају :rotf:

Мислим да сам мало неодлучна, или нисам?

Има ту један мали проблем.

Знаш ли ти колико нијанси ту има, и све ми се свиђају :rotf:

Мислим да сам мало неодлучна, или нисам?

Znam koliko ima. Gledala sam pre neki dan.. :lol:
Staviš katalog i zažmuriš, pa boc prstom, kao kad ti fali slovo za Zanimljivu geografiju.
Mislim, to je bar lako...

Pravim rezance za supu. To nisam radila 15 godina.
Ja jedino domace testo priznajem
I pravim
Inace kupujem na pijaci od jedne bake domace testo za supu, i siroke rezance za corbe i paprikase ili testo sa sirom itd...
njoke, velike valjuske, taranu to sve mama i ja pravimo

Ovo kupovno iz radnje nisam uzela ne pamtim, to je bas ono kad muka natera
Meni supa koliko god da je dobra domaca, ako u nju ubacis kupovne rezance, ja je ne moram jesti. Pojedem ali to nije ni prici.

Ja ako nemam domace rezance, napravim knedlice.
I ja sam popila casu crnog vina uz picu,neko domace,oporo,sve usta skuplja.od jedne case sam se zacenjivala i podvriskivala,jedva sam dosla kuci.cudo sta meni radi alkohol
Zato obicno pijem samo kod svoje kuce

Mm tvrdi da sam ja jedina osoba na koju alkohol ne deluje u smislu opustanja :zper:
Ja bih onda samo filozofirala i bila drug sa svima... pa i sa njim... :lol:
Obicno zene popiju pa se opuste, mm kaze Ova moja popije pa mi postane ortak :malav:

- - - - - - - - - -

Tema:
Lezim, cekam da se probude ovi moji pa da se spremamo i krecemo

Od 9 sam se probudlila, al onda mi se ciki tako slatko skvocala na grudi stomak i besiku da nisam imala srca da je makem, pa smo se ceskale mazile i tako zadremale obe do pola 11
Malko sam umrla pod tom tezinom debelog bozanstva al zrtve bozanstvu moraju da se podnesu :lol: :heart:
Sva sam slogirana
Nemam ni caj vise :aaa: Propade mi ritual razbudjivanja
Da se odvucem do kanc skvocam pa cu tamo da se rasvescujem uz caj i keks

Strpkam somuncic u busu :lol:
E skroz dobra pekara lep im je somun da znate
Sad cu kad stignem da uzmem jednu kockicu putera namazem na somun i milina
Steta sto kod nas nema dobrih hlebova sa svim i svacim, u hu sam cesto doruckovala puter sa nekim od perverznih hlebova, forma im bude slicna nasem somunu, al budu sa paradajzom maslinama bosiljkom belim lukom i ostale djakonnije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back