Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sramota je biti kreten, rad nije sramota
Bila sam i ja prodavac u butiku, i u fast fudu, i kod kineza, i fotkopir, i stampar za fotke, i fotograf, i retuser.... I vlasnik i gazda.....i ne znam vise sta sve nisam bila.....i opet cu ako bude moranje, sramota je lenjost
Ko ima problem sa tim radnim mestima ili bilo kojim drugim i misli da je tema za trolovanje slobodan je da mi se obrati da mu se mile majke kretenske najjebem
Ni jedan posao nije za ismejavanje

A za mundjusu znam da nije prodavac jer je pricala na temi o kanc...skapirah da je neka birokratija al ne znam koja

Bila sam i ja prodavac u butiku, i u fast fudu, i kod kineza, i fotkopir, i stampar za fotke, i fotograf, i retuser.... i ne znam vise sta sve nisam bila.....i opet cu ako bude moranje, sramota je lenjost
Ko ima problem sa tim radnim mestima ili bilo kojim drugim i misli da je tema za trolovanje slobodan je da mi se obrati da mu se mile majke kretenske najjebem

A za mundjusu znam da nije prodavac jer je pricala na temi o kanc...skapirah da je neka birokratija al ne znam koja

Napisala je gore da radi nabavku

Bila sam i ja prodavac u butiku, i u fast fudu, i kod kineza, i fotkopir, i stampar za fotke, i fotograf, i retuser.... I vlasnik i gazda.....i ne znam vise sta sve nisam bila.....i opet cu ako bude moranje, sramota je lenjost

e,vidiš troja nikad ne bi radila kod kineza,tako je napisala

Milerce si se ti zaljubio u troju

Radia bi i troja da mora...ne dao joj bog nikad da mora
Niko tamo ne radi jel oce....
.......

Tema bijem sataras sa prepecenim hlebom na ringli, majko mila tako prosto a tako bozanstveno :zaljubljena:
One krmenadle mogu da mi.masu kolko oce, ne zanimaju me vise :lol:

Ajde oladi malo od troje

dobro

- - - - - - - - - -

Milerce si se ti zaljubio u troju

Radia bi i troja da mora...ne dao joj bog nikad da mora
Niko tamo ne radi jel oce....
.......

Tema bijem sataras sa prepecenim hlebom na ringli, majko mila tako prosto a tako bozanstveno :zaljubljena:
One krmenadle mogu da mi.masu kolko oce, ne zanimaju me vise :lol:

jesam,zaljubio sam se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back