Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
ideš kod zubara na manikir? ja sam mislila da to samo kod nas ima![]()
sto si vickasta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ideš kod zubara na manikir? ja sam mislila da to samo kod nas ima![]()
trazim spa dan na kupomanu, dobila nalog od cerke, posto se blizi dvogodisnjica zabavljanja njoj i decku joj (da, pomirili su se i da, nemam vise rupu u stomaku i boli me uvo kad mi kazu da se ne vezujem, ocu da se vezujem moje pravo je da se vezujem za koga ja ocu)
jedem belo meso na beskvasnom hlebu i pokusavam da se ne udavim.
nisam otisla na pauzu zasto sto je govnjivo vreme.
buljim u ilonkin friz i rekla bih da je gotivan skroz.
ako moze u pp slika bez filtera.
hvala
:dee:
pricaj mi nesto o tome.mislim o vezivanju

Sad si me podsetila na moju mamu koja nije htela da prihvati da sam ja zauvek raskinula sa prvim momkom. Obožavala ga je jer je on znao da joj se uvuče pod kožu kao i svima uostalom, iako je znala koliko sam propatila pored njega i nisam mogla ni da dišem, a kamoli da budem srećna. Pa se onda krišom dopisivala sa njim, pa ga izveštavala kad sam izašla iz kuće, gde sam otišla, sa kim, a sve pod izgovorom da želi da mu pomogne da popravi stvar.ma idi bre, dok sam mislila da su raskinuli tj dok je trajala drama, citala sam njegovu poruku za rodjendan sto mi je poslao, a na kraju poruke napisao Voli vas zet.'.tela da crknem, pricam to preksinoc cerki, ona mi kaze molim te mama, reci da se salis, ali molim te. ne salim se, sto bih se salila?.
e, a secam se ja tvoje snajke broj 1 i kad si bila tuzna i sve.
pa, je l prodje to, pa se zbaoravi ili se skroz naviknes na snajku broj 2 ili sta?

ljubi vas ilonka, ali nemam fotku, ja kliknem, postavim i izbrisem.
vejo, ne valja ti to vezivanje, to je prvi decko. znam da znas, sve znas, ali probaj malo bar da iskuliras
ja nemam jos to iskustvo, ali mislim da cu biti potpuno indiferentna prema snajkama. mislim, dok ne dodje ta finalna. a mozda i tad![]()
Sad si me podsetila na moju mamu koja nije htela da prihvati da sam ja zauvek raskinula sa prvim momkom. Obožavala ga je jer je on znao da joj se uvuče pod kožu kao i svima uostalom, iako je znala koliko sam propatila pored njega i nisam mogla ni da dišem, a kamoli da budem srećna. Pa se onda krišom dopisivala sa njim, pa ga izveštavala kad sam izašla iz kuće, gde sam otišla, sa kim, a sve pod izgovorom da želi da mu pomogne da popravi stvar.
Tad mi je pala u očima kao nikad pre, bilo je to prvo veliko razočaranje u mamu koju sam oduvek obožavala i imala sa njom odnos kao sa najboljom drugaricom.
Samo nemojte da padnete u tu zamku. Uvek podržavajte svoju decu, šta god ona odlučila.![]()

ah, pa zivi smo ljudi, satkani od najtananijih emocija
zakazala sam sva moguca ulepsavanja do kraja godine i sve poredjala u kalendar u telefonu da ne bih nesto zaboravila
Cekam kraj radnog vremena pa krstom ubijam vreme citajuci moje omiljine forumajke![]()
pa ne znam dal sam ja gladna ljubavi il sta,al meni se svaka prilepi za srce kao super lepkomma idi bre, dok sam mislila da su raskinuli tj dok je trajala drama, citala sam njegovu poruku za rodjendan sto mi je poslao, a na kraju poruke napisao Voli vas zet.'.tela da crknem, pricam to preksinoc cerki, ona mi kaze molim te mama, reci da se salis, ali molim te. ne salim se, sto bih se salila?.
e, a secam se ja tvoje snajke broj 1 i kad si bila tuzna i sve.
pa, je l prodje to, pa se zbaoravi ili se skroz naviknes na snajku broj 2 ili sta?

pa ne znam dal sam ja gladna ljubavi il sta,al meni se svaka prilepi za srce kao super lepkom
kad su raskinuli,secam se da sam izasla napolje,nasla se sa komsijom i on kao sta ti je,sta se desilo i meni se brana otvori,plakala sam na ulici kao da je neko umro.bas sam se raspala.da li sam je prezalila,nisam.da li sam zaljubljena u br 2,jesam.ja bih volela da su mi obe u kuci
ali kod mog sina nije bilo praznog hoda,jedan model je zamenio drugim u istom danu,a u sustini su kao preslikane,a ja sam morala da se prilagodjavam u trku.u pocetku sam cestitala rodjendan,novu godinu,a onda mislim,to bi povredilo sadasnju snajku da zna,pa sam prestala
da li ces morati da otkazujes intervenciju?
Moje kozmetičarka i noktarka (tako ona sama sebe zove) su me ispalile u razmaku od dva meseca, u isto vreme pravile decu i sad gaje stomake.
Ja probala na dva mesta posle toga da radim, uzeše mi pare na pravdi boga za ništa, prođoh nešto kao Troja samo za mnogo manje para i sada sama gajim i nokte i dlake i mitesere i sve ostalo. Što će reći, ne ličim ni na šta i niko ni ne primećuje razliku osim mene.
Ako se i frizerka odluči za treće dete, to nije problem, šišaće me mm, keva ili sama, to sam već probala, radi posao samo je mnogo lošije, ali u mom slučaju to ionako niko ništa ni primećuje.
Jesam napomenula da nema razlike?
- - - - - - - - - -
Tako i moja keva. Pati za mojim prvim momkom, a zeta obožava. Voli žena da sedi na dve stolice pa to ti je.
)

)
moja draga je radila do pred sam porodjaj, ali bukvalno. 31.oktobra se porodila, mene je fenirala 28. lol
te tvoje neke razmzene
doduse, kaze ona meni aj dodji, operi kosu kod kuce, isfeniracu te ja, sta mi tesko, ali cak ni ja nemam obraza da je poslusam. mislim, drzi bebu na siki i fenira me. ne ide, pa ne ide.
kod kozmeticara ne idem,inace bi verovatno i ta resila da radja pod stare dana.
na nokte bih bas i mogla, imam saku kao ucenica petog razreda osnovne skole u leposavicu.

moja frizerka se udala letos, samo cekam da izviri stomak
inace su momak i ona bili glavna tema drugih frizerskih i kozmetickih salona
ona 39, on 24 godine, njen personalni fitnes trener