Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam u ekran računara koji vrti kružić 10 minuta već i razmišljam da li da ga izbacim kroz otvoren ili zatvoren prozor.
Dete se igra, ja pijem kafu i pokušavam da dođem sebi, šmrljava sam i umorna, neko će danas platiti glavom, javlja mi se da će biti lap top.

Gledam u ekran računara koji vrti kružić 10 minuta već i razmišljam da li da ga izbacim kroz otvoren ili zatvoren prozor.
Dete se igra, ja pijem kafu i pokušavam da dođem sebi, šmrljava sam i umorna, neko će danas platiti glavom, javlja mi se da će biti lap top.

po mrklom mraku :sad2:
ustala sam u 7 i jos je bio mrak, mrzim ovakve dane kada izgleda kao da nije ni svanulo

...isto...
...ustala u 6 i 30 po mrklom mraku i ajde u dz na vadjenje krvi...nacekah se posteno, a kao prioritet...luda kuca, dve zene pale u nesvest, tamo nema vazduha
ni od kud...strasno...napolju pada neko sr***ce ne znam sta je, kisa ili sneg....
...pijem kafu i pitam se hocu li ipak odloziti planove po gradu za sutra...

Ja jedva gledam. Pola noći se stariji klinac šetao od sobe do wc-a. Prvo je mlađi zakačio stomačni virus, a sad i stariji. A u školi navalili sa kontrolnim i pismenim zadacima u poslednjih 10 dana škole kada je pola đaka bolesno. :roll:

- - - - - - - - - -

..ju Alisa sta bi:eek: neko se zaglavio pa zaboravio da ima jos zivih u kuci jel...i kod nas je nekad bilo takvih slucajeva, ali su se vremenom poravili svi po malo :)
Mm svake noći zaglavi u kupatilo po sat vremena. Uletela sam mu u kupatilo besna, ali je već izašao iz kade inače bih ga izbacila napolje života mi. Sedi na klonji i čita po sat vremena, a ja čekam da dođem na red. Pa jel to u redu? :evil:

- - - - - - - - - -

Ja svako jutro ustajem u 6:30h (osim vikendom) i već mesec dana je mrkli mrak napolju u to doba. I vraćam se po mrklom mraku. Obožavam zimu. :heart:

Ja jedva gledam. Pola noći se stariji klinac šetao od sobe do wc-a. Prvo je mlađi zakačio stomačni virus, a sad i stariji. A u školi navalili sa kontrolnim i pismenim zadacima u poslednjih 10 dana škole kada je pola đaka bolesno. :roll:

- - - - - - - - - -

Mm svake noći zaglavi u kupatilo po sat vremena. Uletela sam mu u kupatilo besna, ali je već izašao iz kade inače bih ga izbacila napolje života mi. Sedi na klonji i čita po sat vremena, a ja čekam da dođem na red. Pa jel to u redu? :evil:

- - - - - - - - - -

Ja svako jutro ustajem u 6:30h (osim vikendom) i već mesec dana je mrkli mrak napolju u to doba. I vraćam se po mrklom mraku. Obožavam zimu. :heart:

...nema ti druge nego da mu ogranicis vreme, ili da zapretis da ces da dozidas specijalni wc samo za njega, sa spoljne strane kuce :lol:
..potpuno te razumem, neki ljudi prosto izgube orijentaciju o vremenu kad udju u tu prostoriju, sta im se desi nije mi jasno...

...valjda nam od proleca nece vise menjati vreme, ovo je nenormalno mrak, hladno, bas gadno...ja doduse ustajem samo po nuzdi kad imam zakazano kod lekara
ili te lab., kad radim, ali mi i tad tesko padne...leti je sve lakse...jedva cekam da prodje zima...

- - - - - - - - - -

..odoh da se obucem i da zavrsim sta sam planirala, nece me vala malo kise omesti u tako lepom naumu da sebi priustim nesto o cemu mastam
godinama unazad...

bolje. od juce nije izaslo puno novih, ceo dan je prosao bez mackanja jer ga nije svrbelo.
nije zakacio nista do sada, zdrav je i lepo jede :D
samo mu je dosadno bez vrtica

Super.
I najbitnije da mu je apetit čitav :D

Ja ne znam kako ovo moje dete da nateram da miruje, spavao je samo pola sata, slinav je, ima temperaturu i samo se valja i kenjka.
I škrguće zubima kao neki mator, ljut čovek :sad2:

Super.
I najbitnije da mu je apetit čitav :D

Ja ne znam kako ovo moje dete da nateram da miruje, spavao je samo pola sata, slinav je, ima temperaturu i samo se valja i kenjka.
I škrguće zubima kao neki mator, ljut čovek :sad2:
Budi strpljiva. Sačekaj koju godinu pa će te nešto drugo nervirati kod njega. :heart:

- - - - - - - - - -

Pa to ti pričam. Muke moje niko ne zna. :(

Budi strpljiva. Sačekaj koju godinu pa će te nešto drugo nervirati kod njega. :heart:

- - - - - - - - - -

Pa to ti pričam. Muke moje niko ne zna. :(

A ne nervira me već me brine :mama kvočka:
Frka mi je da nije uvo a još veća frka mi je da ga sada vodim kod lekara kad nema šta ne vlada od virusa pa čekam da istekne vreme za prehladu.
Do tad ga pratim pa jbga.

evo da te malo bubi ilonka oraspolozi :cmok2:

20171213_084838.jpg

trazim spa dan na kupomanu, dobila nalog od cerke, posto se blizi dvogodisnjica zabavljanja njoj i decku joj (da, pomirili su se i da, nemam vise rupu u stomaku i boli me uvo kad mi kazu da se ne vezujem, ocu da se vezujem moje pravo je da se vezujem za koga ja ocu)
jedem belo meso na beskvasnom hlebu i pokusavam da se ne udavim.
nisam otisla na pauzu zasto sto je govnjivo vreme.
buljim u ilonkin friz i rekla bih da je gotivan skroz.
ako moze u pp slika bez filtera.
hvala
:dee:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back