Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Trenutno gledam sto mi je racun za internet otiso sa £18 na £27 pa se zalim preko chata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jasno. Mora neko i da bude dežurna luda.Ма, ништа не брини, ти си нама ту
Продужи слободно...
Улете Троја, Алиса теби говорим![]()

Ma jasno. Mora neko i da bude dežurna luda.![]()

Trenutno gledam sto mi je racun za internet otiso sa £18 na £27 pa se zalim preko chata

Ahahaha, pa to ti pričam, kao i Minđušici, niko mi ne treba, ja sam i ton majstor i voditelj i scenarista.Ма, не, читамо ми, него нема потребе да коментаришемо.
Ти сама питаш, сама одговараш, ми смо сувишни![]()

Ja sam imala platnenu, redovno je prala, trajala je godinama i nije se ništa menjala.
Gde je ta prodavnica, bas bih volela da vidim sta ima tamo?U BG ima moja omiljena prodavnica Kare, super stvari imaju i prodavnicu bukvalno svuda osim u Londonu. Pa kad odem negde kupujem sta stane u kofer
Gde je ta prodavnica, bas bih volela da vidim sta ima tamo?
Studio 3 Kompresor
Dečanska 12
11 000 Beograd

sad si gotova kad forumasi zauzmu busiju da stolicama na rasklapanje cebadima i suvom ranom ko da cekaju novi iphone![]()
Aha, znam, tu u toj ulici sam radila 22 godine...bas cu pogledati sta ima unutra, hvala.Studio 3 Kompresor
Dečanska 12
11 000 Beograd

od ocaja sto su svi otisli na plazu osim menee sam oribala sva kupatila i sve podove i dvoriste i sad bih se ujedala za dupe
ne zato sto volim plazu,vec sto ne mogu kad ja hocu
ne cita mi se,ne gleda mi se tv,recimo mogla bih da se prezderem i malo utesim,al nemam bas nista sto je za tesenje u frizideru.a i ne znam sta bih
a vi kako te?

Operisao koren zuba pa cekam da anestezija popusti, utrnula glava
Ja sam sad probala neke uske pantalone od prošle godine, ne mogu da ih zakopčam.![]()

jel te bolelo? ja nikad ne dobijam anesteziju za plombiranje,bojim se igle,a jednom sam promenila zubarku,pa me kokoska nagovorila.uvece pocela meni da se krive usta,curi pljuvacka,cela strana lica pala.muz se usro,mislio da sam se uslogirala.ispostavilo se da je kokoska pogodila neki nerv sa anestezijom
jel te bolelo? ja nikad ne dobijam anesteziju za plombiranje,bojim se igle,a jednom sam promenila zubarku,pa me kokoska nagovorila.uvece pocela meni da se krive usta,curi pljuvacka,cela strana lica pala.muz se usro,mislio da sam se uslogirala.ispostavilo se da je kokoska pogodila neki nerv sa anestezijom
Pitam, ako će kratko da traje ne treba, a ako će da potraje, tražim na vreme.
Ma ništa, dere on i reze gore po kanalima, izvrnuo desni naopako, a ja samo razmisljam Boze daj sto pre da ovo zavrsi. Kada je uzeo iglu i konac nakon 15 minuta oranja, odmah sam zivnuo

Ma ništa, dere on i reze gore po kanalima, izvrnuo desni naopako, a ja samo razmisljam Boze daj sto pre da ovo zavrsi. Kada je uzeo iglu i konac nakon 15 minuta oranja, odmah sam zivnuo
, ja sam zamislila ono bockanje iglama.nezveze,omatorio si
mislila sam da ces reci,a ja razmisljam,boze,sta li sad radi linda....