Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok to kad imas istog godinama onda treba da se drzis
Ja sa ovom isto godinama, zajebem se pauziram kod nje, odem drzavno aj kao zbog para, i zajebu me, vratim se onda kod nje, nemam nameru da se vracam u dz kod onih maloumnica nikad vise, leba da nemam da jedem al za ovo moram da imam, jjebes dz ludace

Poslednja izmena:
ja idem u DZ godinama...odradim jednom godišnje što me sleduje po zakonu...
UZ,vaginalni pregled,papa test i dobijem uput i za UZ dojki koji zakažem u istom DZ i odradim kod doktorke koja je mama jedne moje učenice...:zkez:

sve redovno uz plaćanje participacije od 100 din i ćao zdravo...bez loših iskustava bogu hvala...zakazuje se sve u roku od nedelju dana,molim lepo...:manikir:

7€ pretplata, 1000 minuta u mrezi besplatno, 1000 sms-a i 3GB. Ne mogu da potrosim.
Mama u Srbiji placa telefon vise nego ja. Nemam veci racun od 15€. I to samo sto zovem fiksni.

...vi ste bogatija zemlja pa je i ponuda povoljnija od operatera do operatera, ovi ovde gledaju kako ce ko vise da odere narod....mada ja imam 300 minuta ka svima, i 6.000 minuta u mrezi,
nikad to nisam ni koristila jer mi je bitno da mi ovi ka svima traju do kraja meseca....i 300 poruka....1GB..1.500 uglavnom bude racin nikad preko toga...
...moja majka ubi sa racinima za fixni, ali ona zove sve koji joj trebaju na mobilni, ne sedi niko uz fixni da ceka kad ce ona da ga zove....a treabju joj i tako to nam je zeznuto ali ja ne mogu
nju od 83 godine da prepravljam....neka je nek zivi to svog zivota kako ona misli da je dobro....

tumblr_mn0nbkIaNP1s3ve0mo1_500.gif

...vi ste bogatija zemlja pa je i ponuda povoljnija od operatera do operatera, ovi ovde gledaju kako ce ko vise da odere narod....mada ja imam 300 minuta ka svima, i 6.000 minuta u mrezi,
nikad to nisam ni koristila jer mi je bitno da mi ovi ka svima traju do kraja meseca....i 300 poruka....1GB..1.500 uglavnom bude racin nikad preko toga...
...moja majka ubi sa racinima za fixni, ali ona zove sve koji joj trebaju na mobilni, ne sedi niko uz fixni da ceka kad ce ona da ga zove....a treabju joj i tako to nam je zeznuto ali ja ne mogu
nju od 83 godine da prepravljam....neka je nek zivi to svog zivota kako ona misli da je dobro....

Lepe su to godine. :)

A to sa telefonima ce doci i kod nas. Konkurencija cini svoje.

stigo s posla
popio kavu i popušio cigar
sad pijem pivo ko zmija i pušim drugi cigar
skuvao sam paradajz čorbu iz kese sa dva pakla kineskih nudli
gledam oglase
kupuje mi se glava za gramofon i modelarska glodalica i ti-šrts i bermude
treba čovek da ima jedno 20 majaca da ne mora da uključuje makšinu svako malo
i jedno 6 bjermuda
svako malo je preglupa konstrukcija, a?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back