Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...okacila neki ves sa spoljne strane terase, i sad nadgledam da mi ovaj vetar ne odnese sve to....duva kao blesav osusi dve masine vesa...lepota....sad razmisljam da li da ukljucim jos
jednu ili da ostavim za sutra...:aha:

...rucala, i mogla bi malo da dremnem...usput se dopisujem sa detetom svojim malo se ubedjujemo oko nekih stvari...i tako...ljubi je majka :)

...okacila neki ves sa spoljne strane terase, i sad nadgledam da mi ovaj vetar ne odnese sve to....duva kao blesav osusi dve masine vesa...lepota....sad razmisljam da li da ukljucim jos
jednu ili da ostavim za sutra...:aha:

...rucala, i mogla bi malo da dremnem...usput se dopisujem sa detetom svojim malo se ubedjujemo oko nekih stvari...i tako...ljubi je majka :)

Kako je? I kako je bebe?

...beka super, donesu je da spava pored nje u toku dana....danas je malo probala da siki pa to nije bas islo, ona ne zna, ovu boli i tako....videcemo kako ce ici dalje,
nervozna je kad ja pricam puno o tome pa necu da je nerviram...polako, uskladice se nadam se :)

Zna ona sve i sama, velika je i prosla je sa sestrom to sve vec dva puta.. bitno da su obe ok a uskladice se sve polako vremenom.
A kakve su sestre tamo u porodilistu?
Ovde su katastrofa, ne da ne pomazu nego uzas :roll:

Zna ona sve i sama, velika je i prosla je sa sestrom to sve vec dva puta.. bitno da su obe ok a uskladice se sve polako vremenom.

...nije ona sa sestorm to nista prosla svejedno kao ni ti....prvi put je bila u situaciji koja nije dozvoljavala da se bas vidjaju, bar ne do prvih 40 dana, posle tu i tamo..a posle
kad je ova mladja rodjena ona je radila od jutra do prekosutra i kad je bila kod kuce ili je spavala ili se spremala malo da izadje na vazduh....pojma ti ona nema ni o cemo,
sad se to sve tek uci u njenom slucaju..

...sestre su bar je mladja govorila solidne, ali nisu ni tamo nesto bas sjajne....ona izlazi u subotu pa ce joj dolaziti patronazna neko vreme dok pupak ne odpadne, u tom cu i ja
stici i tako...jedno dve nedelje dok se ne snadje, ona misli da ce joj to biti dovoljno :lol: videcemo....

ja baš imam skroz pozitivno iskustvo..bila sam pažena ko mala beba...:aha:

@tema...pravim cirkus po kuhnji...vadim,ribam,perem,turam...nešto mi došlo...:eek:

izasla sa koleginicama na kafu u coffee dream ispred zgrade. duva vruc vetar, svi kukaju, ameni lepo da se malo zgrejem od klimatizovane kancelarije

...jaooo kako te razumem, gde god sam radila zadnjih godina dok sam radila bilo je tako klimatizovano da ti trebaju zimske cizme i perjana jakna dok si na radnom mestu...desavalo
se da izadjem na pauzu i odem na suncanu stranu ulice i setam tuda da "zgrejem kosti"...zbog jednog takvog posla u Maxi-ju za malo zaradih parezu..od tad mi smeta klima strasno,
sva je sreca pa mi u stanu nije ni potrebna....

muž ti čile valjda ima mozga da i sam zna šta treba a šta ne treba
ili si ti tu da mu soliš pamet
Ja ne solim nista, cak ni rucak
Samo volem da recem :lol:
Mora u poslu da se bude flexibilan.
Pa nije posao u pitanju
Mislim mm ce imati posla i to sve za dz ... :lol:
Ali dobro, njegova stvar
to ona samo da nesto kaze, da se osjeti bitnom makar ovde jer njemu to ne moze reci na ovaj nacin. inace, cova sigurno ne bi imao para da je glup ili da je humanitarna organizacija
Tako je
Njemu prvo lupim samar pa onda pricam :malav:
Vecita tema cickavin muz....oli se razvesti vise da malo promeni plocu :aha:
Ne verujem metlaja... Jos uvek nije u planu :lol:

U Baru su uzas
Imala sam jednu zenu koja se tamo porodila
Majko mila

A de to sestre nisu uzas, pogotovo drzavno, mada i privatno nisu bolje, besno je to...jel njima ista plata kad rade kod privatnog i drzavnog?

Ja danas bila kod moje drage gin, srce moje, isceretasmo se dok mi dzara po vagini :rotf:
Obozavam je, super je zena, a kako i ne bi kad odvali 50e za komplet uslugu ljubi je metla :malav: Za te para vala i rucak da mi skuva i usisa kucu bi trebala

A de to sestre nisu uzas, pogotovo drzavno, mada i privatno nisu bolje, besno je to...jel njima ista plata kad rade kod privatnog i drzavnog?

Ja danas bila kod moje drage gin, srce moje, isceretasmo se dok mi dzara po vagini :rotf:
Obozavam je, super je zena, a kako i ne bi kad odvali 50e za komplet uslugu ljubi je metla :malav: Za te para vala i rucak da mi skuva i usisa kucu bi trebala

E to mene ceka 7.7
Trebala u pon.i dobila pa odlozila
Kod moje je 8.5oo :aha:

Pa nemojte davati te pare samo na pregled kad mozete dobiti sa ultrazvukom sve to za te pare
Guglajte,vecina ordinacija je kako rekoh, i to po centru....ima ih ko g se nakotili pa ne mogu rokati cene mnogo jer je velika konkurencija
Ja mogu da vam preporucim ovu moju, ona i muz drze orinaciju u samom centru grada, sve imaju preglede i intervencije razne....ma sve....i sjajni su ljudi prijatni i imaju znanje i iskustvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back