DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
muž ti čile valjda ima mozga da i sam zna šta treba a šta ne treba
ili si ti tu da mu soliš pamet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije u tome stvar
Vec u bezobrazluku nekih ljudi koji on tolerise
Neki ljudi se prave Veliki i Vazni bez osnova i onda zovu njega E jel mi mozes ovo E jel mi mozes ono a ovaj samo odobrava Dobro Vazi Moze
Dobar i lud su braca![]()

to ona samo da nesto kaze, da se osjeti bitnom makar ovde jer njemu to ne moze reci na ovaj nacin. inace, cova sigurno ne bi imao para da je glup ili da je humanitarna organizacija
...okacila neki ves sa spoljne strane terase, i sad nadgledam da mi ovaj vetar ne odnese sve to....duva kao blesav osusi dve masine vesa...lepota....sad razmisljam da li da ukljucim jos
jednu ili da ostavim za sutra...![]()
...rucala, i mogla bi malo da dremnem...usput se dopisujem sa detetom svojim malo se ubedjujemo oko nekih stvari...i tako...ljubi je majka![]()
Kako je? I kako je bebe?

...beka super, donesu je da spava pored nje u toku dana....danas je malo probala da siki pa to nije bas islo, ona ne zna, ovu boli i tako....videcemo kako ce ici dalje,
nervozna je kad ja pricam puno o tome pa necu da je nerviram...polako, uskladice se nadam se![]()
Zna ona sve i sama, velika je i prosla je sa sestrom to sve vec dva puta.. bitno da su obe ok a uskladice se sve polako vremenom.
A kakve su sestre tamo u porodilistu?
Ovde su katastrofa, ne da ne pomazu nego uzas![]()
videcemo....Zna ona sve i sama, velika je i prosla je sa sestrom to sve vec dva puta.. bitno da su obe ok a uskladice se sve polako vremenom.

izasla sa koleginicama na kafu u coffee dream ispred zgrade. duva vruc vetar, svi kukaju, ameni lepo da se malo zgrejem od klimatizovane kancelarije
Ja ne solim nista, cak ni rucakmuž ti čile valjda ima mozga da i sam zna šta treba a šta ne treba

Pa nije posao u pitanjuMora u poslu da se bude flexibilan.
Tako jeto ona samo da nesto kaze, da se osjeti bitnom makar ovde jer njemu to ne moze reci na ovaj nacin. inace, cova sigurno ne bi imao para da je glup ili da je humanitarna organizacija

Ne verujem metlaja... Jos uvek nije u planuVecita tema cickavin muz....oli se razvesti vise da malo promeni plocu![]()

Zna ona sve i sama, velika je i prosla je sa sestrom to sve vec dva puta.. bitno da su obe ok a uskladice se sve polako vremenom.

Za te para vala i rucak da mi skuva i usisa kucu bi trebalaA de to sestre nisu uzas, pogotovo drzavno, mada i privatno nisu bolje, besno je to...jel njima ista plata kad rade kod privatnog i drzavnog?
Ja danas bila kod moje drage gin, srce moje, isceretasmo se dok mi dzara po vagini
Obozavam je, super je zena, a kako i ne bi kad odvali 50e za komplet uslugu ljubi je metlaZa te para vala i rucak da mi skuva i usisa kucu bi trebala

Kako bre tolikoE to mene ceka 7.7
Trebala u pon.i dobila pa odlozila
Kod moje je 8.5oo![]()
uglavnom je oko 8 hiljada po bg privatno