Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko je taj gej premijer? Jbt nisam u toku

anabrnabic2016-09ch-360x270.jpg

Ана Брнабић

На жалост, неће, али то само значи да је на то место могао да постави мање иритантну особу.

Шта је овим хтео да постигне?

Да уђемо у историју као прва балканска земља која има геј премијера?

Ако је то био циљ, успео је, јер изгледа да ћемо само по томе и остати упамћени.

Hteo je da postigne ono sto i uvek - da svi raspravljaju o tome sto je premijerka gej, a ne da izadju na ulice i sravne Srbiju sa zemljom. Kod nas se vecito vodi politika skretanja paznje, samo sto je sada to poprimilo ozbiljne razmere.

На жалост, неће, али то само значи да је на то место могао да постави мање иритантну особу.

Ако је то био циљ, успео је, јер изгледа да ћемо само по томе и остати упамћени.

mislim da je ona idealna marioneta iz dosta razloga, izmedju ostalog i toga

Јао, уђите на онај тест који нам препоручују у врху странице :zcepanje:

Ја сам 100% зла, само да знате.

Смешнији тест у животу нисам видела, а да ли је тачан просудите сами.

je l stvarno mislis da je imao slobodu odlucivanja ko ce da bude premijer i da ona nije postavljena po direktivi sa zapada

Imamo mi habre i sposobne ljude samo je pitanje koliko su motivisani da deluju. Kad mečka zaigra ispred vrata onda ce morati , apropo tome ovde je svaka promena revolucija sto onda prekidati taj niz... gledacu kako se neprijatelji Srba dave u Jadranu!!!!!

je l stvarno mislis da je imao slobodu odlucivanja ko ce da bude premijer i da ona nije postavljena po direktivi sa zapada

A mi inace vodimo svoju politiku i sami se pitamo :lol:

- - - - - - - - - -

Nego, je** vas Vucic i gej premijerka, ja sam kupila dve divme snale da mi drze pundju i da mi se slazu uz kosu i da budu kontrast crnoj haljinici :zaljubljena: Htela sam i da kupim u boji neko svileno maramce za oko vrata, ali nije bilo prikladnih, pa cu lancic :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back