Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Ko je taj gej premijer? Jbt nisam u toku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odoh, danaa skener![]()
Bolje nego Vucic![]()
На жалост, неће, али то само значи да је на то место могао да постави мање иритантну особу.
Шта је овим хтео да постигне?
Да уђемо у историју као прва балканска земља која има геј премијера?
Ако је то био циљ, успео је, јер изгледа да ћемо само по томе и остати упамћени.
На жалост, неће, али то само значи да је на то место могао да постави мање иритантну особу.
Ако је то био циљ, успео је, јер изгледа да ћемо само по томе и остати упамћени.
Ima dobar cv, sad sam pogledala na netu
Sta je problem sa njom?
mislim da je ona idealna marioneta iz dosta razloga, izmedju ostalog i toga
je l stvarno mislis da je imao slobodu odlucivanja ko ce da bude premijer i da ona nije postavljena po direktivi sa zapada
je l stvarno mislis da je imao slobodu odlucivanja ko ce da bude premijer i da ona nije postavljena po direktivi sa zapada
Hvala [emoji173]Srecno Afro
A mi inace vodimo svoju politiku i sami se pitamo
- - - - - - - - - -
Nego, je** vas Vucic i gej premijerka, ja sam kupila dve divme snale da mi drze pundju i da mi se slazu uz kosu i da budu kontrast crnoj haljiniciHtela sam i da kupim u boji neko svileno maramce za oko vrata, ali nije bilo prikladnih, pa cu lancic
![]()
To za svadbu?![]()
Da, da...