Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postajes zensko :sad2:

:lol:

si videla :rotf:

pozalim se onom mom kaze ma opusteno idi u sorcu i patikama, pa i ja cu

pa jel se ide na babine tako??? ja sve mislim red je da se malo uljudim za tu priliku a?

- - - - - - - - - -

Dobro si sračunala. Moj muž, koji ide na proslavu 35 godina mature, ove godine će napuniti 54 godine. Ja sam pre mesec dana napunila 47.

aa pa ipak si u 40-tim znaci nisam omanula, jer se kao kroz maglu secam da si pominjala 45 da imas jednom...dobro pre dve god znaci nema veze...

- - - - - - - - - -

zlozika i si nogata ko ja jel tako bese, 40 nosis, a volis te cipelice fensi smensi, ajde da das metli neke :rotf:

si videla :rotf:

pozalim se onom mom kaze ma opusteno idi u sorcu i patikama, pa i ja cu

pa jel se ide na babine tako??? ja sve mislim red je da se malo uljudim za tu priliku a?

- - - - - - - - - -

aa pa ipak si u 40-tim znaci nisam omanula, jer se kao kroz maglu secam da si pominjala 45 da imas jednom...dobro pre dve god znaci nema veze...

- - - - - - - - - -

zlozika i si nogata ko ja jel tako bese, 40 nosis, a volis te cipelice fensi smensi, ajde da das metli neke :rotf:

pa obuci neku suknju i sandale, ne moras da se doteras kao za bal.

pa obuci neku suknju i sandale, ne moras da se doteras kao za bal.

pa nemam odgovarajuce sandale tu i jeste problem :lol:
4 god nisam kupila nista osim sportske obuce jer ne mogu, imam neke stare sandale koje su hipi fazon sa perlama, uz koj moj da ih ukombinujem
maaaa....jjebem ti zensko i ko nas smisli :roll:

- - - - - - - - - -

di su troja i kvinsi, propustice zabavu - obucimo metlu :rotf:

4 god nisam kupila nista osim sportske obuce jer ne mogu, imam neke stare sandale koje su hipi fazon sa perlama, uz koj moj da ih ukombinujem

- - - - - - - - - -

ja juče kupila sandale...i baletanke...i danas neko srebro kod mog drugara Vanje...iiiii...baš sam si udovoljavala...:zaljubljena:
a sandalice bi baš i tebi čučnule...mnogo slatke,jednostavne,ravne...ma :heart:

- - - - - - - - - -

obuj te i uz njih neku suknju koja s euklapa...u krajnjem slucaju ti ostaju patike i sorc. :lol:

- - - - - - - - - -

ja bih obukla suknju iznad kolena i te sandale, a ne dugu suknju, a ti kako hoces.

ja juče kupila sandale...i baletanke...i danas neko srebro kod mog drugara Vanje...iiiii...baš sam si udovoljavala...:zaljubljena:
a sandalice bi baš i tebi čučnule...mnogo slatke,jednostavne,ravne...ma :heart:

sve to metla vec ima i ne moze ni da nosi zbog noge :roll:
tj nosim al ako se ne ide pesaka i ako se sedi u gostima....

imam svadbu u avgustu, taman za ovu suknju sto kupih da nabavim platforme do tad i kopletna sam licnost :aha:

- - - - - - - - - -

obuj te i uz njih neku suknju koja s euklapa...u krajnjem slucaju ti ostaju patike i sorc. :lol:

- - - - - - - - - -

ja bih obukla suknju iznad kolena i te sandale, a ne dugu suknju, a ti kako hoces.

ne ide zeno, ovaj model suknje do kolena sto imam i te sandale ne idu jedno sa drugim nikako
zato je i nastao kurslus
pa se vracam na dugu suknju

a kazem ti ova kraca ce da dobije prmeijeru onda kad joj nabavim odgovarajuce sandale

sve bre kupovano nepovezano kuzis :lol:

sve to metla vec ima i ne moze ni da nosi zbog noge :roll:
tj nosim al ako se ne ide pesaka i ako se sedi u gostima....

imam svadbu u avgustu, taman za ovu suknju sto kupih da nabavim platforme do tad i kopletna sam licnost :aha:

- - - - - - - - - -

ne ide zeno, ovaj model suknje do kolena sto imam i te sandale ne idu jedno sa drugim nikako
zato je i nastao kurslus
pa se vracam na dugu suknju

a kazem ti ova kraca ce da dobije prmeijeru onda kad joj nabavim odgovarajuce sandale

sve bre kupovano nepovezano kuzis :lol:

i onda se pitate sto ja kupujem toliku obucu. :zcepanje: kad je sve nepovezano. :lol:

isprzila papriku, mladi luk, jaja, ubacila neki zuti sir i sad jedem sa paradajzom

sledeci put dodaj i paradajz u to przenje, jos je bolje ;)

dodjoh sa hodanja, kupanjac, sad digla krake

valjalo bi vecerati nesto uz neki filmic, samo da se smislim sta bi mogla jesti na ovu vrucinu
juce je lepo pirkalo uz reku, danas i tamo stoji vazduh, sparina....
tacno bi prijalo kad bi nocu padala kisica i vetar

gladna sam....samo jedna tanjir kupusa sa mesom i salata za ceo dan. :(

- - - - - - - - - -

ja cu vala da spremim sebi to
izdinstam paradajz, kad ispari voda bucnem jaja, so, biber, origano
na kraju ubacim rendan kackavlj i sklanjam sa ringle odma
perverzija zlozika, probaj :zper:

ja mislim da ce u sledecoj turi stradati piletina. :zcepanje: jer mi je izbor u frizu ili piletina ili riba, crvenog vise nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back