Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
frojdovska omaška..
kanda oću da me međed iebe noću..![]()
...mozda je sator polazna "tacka", a ne medved...ili ipak...
----
I gde mi je Zlozika, ko je ugasio?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
frojdovska omaška..
kanda oću da me međed iebe noću..![]()

uzo dva parčeta kod big pizza da se zasladim
kad sam gladan onda uznem tri ili celu ah ah ah <3
ta je najbolja al ovo mi usput s poslameni njihova ne valja
pica trg u staklenci mi je bolja

Nama je zivot kampovanjeČile, ja i živela na selu i kampovala u divljini, mani mene tih priča.
Znam vrlo dobro o čemu pričam.
Ok, sa detetom ne bih išla po nekim vukojebinama, to nek ide sam kad odraste, ali kampovanje u prirodi, kilometrima od prvog naselja je neponovljiv doživljaj i svako dete treba da ga proživi i doživi.
Budvu već i ne mora.
Ja sam spavala na svakojakim mogućim i nemogućim mestima.
Pravi sam pećinski tip, uvek biram prirodu.
Doduše samo ako je T preko 20 stepeni.
Kad T krene dole, ja polako zatvaram pećinu i ne izlazim do proleća.

ta je najbolja al ovo mi usput s posla
jel možeš da iziješ dve od 32cm?![]()
Pffff, ti si kao moj žmu, ni on neće u šator, deda jedan.
Sad ga obrađujem da treba dete da vodimo, tamo negde za 6-7 godina upravo na odmore u šatorima, da ga povežemo sa prirodom, jer sve ostalo je bzvz..
Topao tuš je precenjen, voda iz flaša i balona sa sunca rulz!
Nisi morala tako glasno,probudila si mi mamu![]()
(((У животу не бих камповала.
Муж и госпођица воле, али неће без мене.
Е, сад, ја их обожавам, али је ово превелика жртва за мене.
Не волим бубе, травке, спавање под шатором, немање туша, струје и осталих удобности градског живота.
Izvini(((
- - - - - - - - - -
Uvek možete kampovati u sopstvenom dvorištu, njima ugodiš a tebi su tu sve blagodeti gradskog života, pa čak i krevet ako ti bude jako neudobno u vreći![]()

))))
О дворишту бих могла да размислим, добра ти је идеја.
Али, мислим да се њима не би допало.
Они воле дивљину![]()

Znači, noćas se od 4-6 vrteo, igrao, okretao na stomak i sagledao sobu iz noćne perspektive, šou))))
I nije mi to ništa problem, ni umor ni ništa, ako sam mogla da ne spavam ranije zbog ispita ili izlazaka mogu i zbog njega, ali sve mislim da on malo spava.. al šta da mu radim, zaista ne postoji način da ga nateram.
Osim možda čaja od maka
- - - - - - - - - -
Sve mi je jasno.
Moja sestra ima decu nepomirljivih karaktera, ćerka (14) je skroz divlja a sin (10) je kao neki dedica sav smoren i svilen.
Onda oni tako kampuju, naprave kompromis da zapravo nikome ne bude ok![]()

Čile, ja i živela na selu i kampovala u divljini, mani mene tih priča.
Ok, sa detetom ne bih išla po nekim vukojebinama, to nek ide sam kad odraste, ali kampovanje u prirodi, kilometrima od prvog naselja je neponovljiv doživljaj i svako dete treba da ga proživi i doživi.
Budvu već i ne mora.

)))
(Čile, ja i živela na selu i kampovala u divljini, mani mene tih priča.
Budvu već i ne mora.

Tačno oka ne bih sklopila od silnog povezivanja sa prirodom, svaki čas bi pretresala šator.
Mada dok sam bila dete bila sam mnogo opuštenija, nisam imala ni fobiju od buba, to bi mi bilo zanimljivo. Super ideja, ko ume.![]()

pa nema od cega da ga pretresas
svaki sator je zasticen mrezom koja ga stiti i od najsitnijih mrava
na tebi je samo da kad u sator udjes i iz njega izadjes zatvoris tu mrezu ziperom
meni je vise bio problem mecka sa mecicima koju su videli sumari u blizini, od buba![]()