...mene iznervirala doktorka, pa sam zaboravila racun za infostan koji sam ponela da platim...ostale placam tek 20-og neka ih tamo neka "cute" jos....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr mi ne pominji, do kraja meseca cu jedno 150-200e da dam na njih![]()
Daj meni pola od toga isto cu ti kazem..

os da promuckas ti krv kroz usta i da odredis parametre koje treba
a ultrazvucni pregled kako ces da obavis![]()

razmisljam o tome kako pametna zena nadje dasu koji ce da je vodi u hotel 5 zvezdica na obali, pa sedi cita neko lagunino izdanje domace autorke od mnogobrojno popularnih ofkors, hebes iq ionako ga nema, pijucka koktel, a sponzor joj macka ledja kokosovim uljem, i tako deset dana lencari ko krava
a ja budala nadjem istu budalu ko ja pa ce na kraju da zavrsimo u nekoj picki materini od grcke vozeci bajs kroz uvale sume i stene, jer ja normano da idem na odmor ne mogu jelte, meni je to dosadno Pogledajte prilog 444856 a ovome jednom da pomenes rec avantura on je vec na pola puta![]()

I ja bih da budem ta pametna i da citam neki kic od knjige u hotelu sa 5* ali mi se ne da ovih dana...![]()

ma ja ne bih, to je moja muka
ja bih se obesila o kvaku da odem na takav odmor posle tri dana
bin dear dan det, ne mogu ja to, umrem od dosade
- - - - - - - - - -
jadne kajsije
na pijaci danas gledala ono bruka od kajsije, polu zelene izneli....
ja bi tako mogla da zivim naredni beskonacni broj godina, zato me to nikad nije ni zapalo 
ma ja ne bih, to je moja muka

Ja vala nebi...ma ja ne bih, to je moja muka
- - - - - - - - - -
jadne kajsije
na pijaci danas gledala ono bruka od kajsije, polu zelene izneli....

...nego spakovala se u krpe, sad cu da popijem onu rozLe pilulicu i da zaspim ako mislim da ustanem u pola 6![]()
..sutra magnetna na meniju![]()
.
Pa što onda kukaš
Ja sam obožavala svoju ruksak fazu![]()

pa smejem se bre sama sebi, analiziram samu sebe, vecina bi pre izabrala ono prvo, ja i kad mogu to necu
ja isla sa puno para isla sa malo para i svaki put isto isla iste tipove smestaja birala i sl...
mogla ne mogla ja da idem u fensi hotel necu, ja da leskarim deset dana necu....kontas ti koji je to blesav mozak
a ovaj fala bogu isti ko ja, pa de cu ja budala naci normalnog, taj bi da kampujemo u satorima, radio to vec voli to, e tu povlacim crtu jer ocu tus, to je jedini luksuz koji moram da imam - topao tus![]()
Ja vala nebi...
Imam akciju sa ova dva strumfa svaki dan 300 na sat... Legla bih i ne bi se pomerala sa lezaljke sem da plivam... Mir tisina, niko me ne zove, konobarima bi rekla da mi se ne obracaju...![]()
Jadne kajsije... Prelepe slatke socne a odose u rakiju...
Prosle godine sam nudila i nosila nesto u vrtic, jer mi ne prskamo... I prihvatili su ali generalno ne smeju nista bez deklaracije... Zamisli gluposti!?
I sad oni kupuju ko zna sta a ja bi im odnela kajsija za ceo sprat ako treba... Ali glupi zakoni...
Jednom sam tako poslala kolace, jos mi je neko od dece bio u jaslicama... Vaspitacicama bilo neprijatno.. Zahvalile se ali kazu nemojte vise ne smemo...
Mislim koja glupost.. Meni idu u rakiju a deca jedu ko zna sta...
Pa isteraj je napolje... O Boze... Cu mackaJa treba da krenem u ledince na nocno dezurstvo a dusa mi spava.kud sam i legala.
Isla da kupim jednu injekciju,pita apotekarka zasto jednu.izgubila im macka poslednju
Zena me gleda,misli zaebavam je.pita pa gde je stajala
Na klaviru
Inace macka crnogorka,ona sto je polomila karlicu nam ebe majku nocu.bas onda joj je dosadno
...totalno si demodeja bi tako mogla da zivim naredni beskonacni broj godina, zato me to nikad nije ni zapalo
![]()