DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
pokušavam da se ugrejem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nerviram se...
Uspem iz prve da smanjim, i sednem, izaberem fotke, sad krenem opet i zeza me...
Ma provalicu te pa da si jos toliki
...ručam blago šokirano i čudom se čudim...dete mi je na rasporedu da se rodi na rodjendan bivšeg momka i mog brata koji je toliki...toliki...toliki "biznismen", da se izrazim blago, da za njega neću da radim...ovo se zove ironija sudbine...
Sta radim, sedim sokirana, u pozitivnom smislu, jao majko mila sta me snadjeDal je moguce
Ne smem jos da se radujem dok ne vidim al brate dal je ovo karma sta li je, sv krava me pogledala i rekla dosta je bilo metlo gowana po tebi aj sad malo da uzivas
Ajde kravo nastavi ovako dobro ti ideKravo nemoj se predomislis me zajebes
Sta, upalio ti je auto?![]()
Veceram...
- - - - - - - - - -
Ajde metlo... drzimo fige...
Apgrejdovala sam se na usisvac da letim na njemu breAuto je prevazidjen
Sta radim, sedim sokirana, u pozitivnom smislu, jao majko mila sta me snadjeDal je moguce
Ne smem jos da se radujem dok ne vidim al brate dal je ovo karma sta li je, sv krava me pogledala i rekla dosta je bilo metlo gowana po tebi aj sad malo da uzivas
Ajde kravo nastavi ovako dobro ti ideKravo nemoj se predomislis me zajebes
Ajde cickava putuj bre, svet je divan i treba ga videti sto se vise moze![]()
Ajde cickava putuj bre, svet je divan i treba ga videti sto se vise moze![]()
Hocu... hocu... sad cu da pravim spisak...
J.Amerika i Afrika me ne zanimaju
Azija i Rusija takodje
Nista hladno i severno
Od dalekih destinacija zelim Bora Boru, Japan, Filipine, Australija+NZ, Amerika... sve egzoticne destinacije me zanimaju...
I Evropa... samo Evropa... Madrid, London, Prag, Brisel, Portugal...itd...itd...
Afro fb
- - - - - - - - - -
Ja ti toplo preporucujem da uplatite jesene krstarenje ZAPADNIM mediteranom sa MSC kruz kompanijom
Kad uhvatis last min tamo u sept za oktobar mozes dobiti 12 dana za 400-500e po osobi, pun pansion pet obroka i sl fore, imas i obdanista za derlad ukljuceno sve to u cenu tamo ih zabavljaju profi dadilje dok se mama i tata kresu na plazi u malagi
Videces malagu, lisabon, barselonu, djenovu, marsej, maroko....
Imas razne ture pa prostudiraj na netu, sta volis da vidis
..hehe....znas kako se kaze "sve sto neces to te snadje"ako mozes pomeri dan ili dva ranije ili kasnije, kako vec...