Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ima ovd ekakva zena koja je bila u spavaonici u hostelu? :sad2:

- - - - - - - - - -

ja planiram eventualno da skocim do kopenhagena, ali jedina varijanta smestaja koju imam da platim kao solo putnik je spavaonica...sobe su tamo 60+ evrici. :sad2:

znaci ili necu ici u kopenhagen ili cu morati jako da spustim kriterijume. :sad2:

Ovo su one krokodilske,samo da mi ne bude dosadno.kako dodju tako i prodju

Ma ne razmiljam,al me drma

A ja porukisem.a svaka poruka dodji,17 stepeni je...

I još si u NS?:malav:

Šta radiš? Spremaš tulumbe? Palačinke? Seksaš se? Ili sva tri, istovremeno?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ja planiram eventualno da skocim do kopenhagena, ali jedina varijanta smestaja koju imam da platim kao solo putnik je spavaonica...sobe su tamo 60+ evrici. :sad2:

znaci ili necu ici u kopenhagen ili cu morati jako da spustim kriterijume. :sad2:

Metla mora da je to probala.

- - - - - - - - - -

Zavisi, neki hosteli imaju svoje kupatilo i jedan ili dva kreveta. guglaj, guglaj

moj plan je da budem 4 noci, idem ranim jutarnjim letom, vratim se kasnim vecernim imam punih 5 dana, kupim copenhagen card koja je extra isplativa, jer najvece atrakcije su besplatne plus prevoz do hamletovog dvorca i otovrenog muzeja, jedino bih morala da kupim posebno multi ride kartu za tivoli koji bi bio vrh moje posete u kopenhagenu. tivoli zabavni park sa rolerkosterom iz 1914 jos uvek radi.

- - - - - - - - - -

Zavisi, neki hosteli imaju svoje kupatilo i jedan ili dva kreveta. guglaj, guglaj

nasla sma koji mi odgovara...neki dan hostel 4 noci 108 evra..malo je dalje od centra, ali je cist, nema buba i tako to...u centru idu 200 i vise evra hosteli i spavaonice. a ja i onako mislim d auzmem tu kopenhagen kartu zbog ulaznica, a ona pokriva kompletan prevoz na celom podrucju kopenhagen oblasti.

- - - - - - - - - -

Bili mi,ali u sobi za cetvoro,nas cetvoro.kupatilo na spratu.
Ne znam ako si sama,mada verujem da je ok i da moze da ti bude zabavno.pogotovu ako imas oko 20 godina
I još si u NS?:malav:

Šta radiš? Spremaš tulumbe? Palačinke? Seksaš se? Ili sva tri, istovremeno?

- - - - - - - - - -

Metla mora da je to probala.

Volim da mucim i sebe i njega :malav:

Bili mi,ali u sobi za cetvoro,nas cetvoro.kupatilo na spratu.
Ne znam ako si sama,mada verujem da je ok i da moze da ti bude zabavno.pogotovu ako imas oko 20 godina

Volim da mucim i sebe i njega :malav:

nemam oko 20 godina u tome je problem :rotf:

- - - - - - - - - -

ide mi se strasno u neku severnu zemlju, ali me muci taj problem oko smestaja.

- - - - - - - - - -

jesi isla u tivoli, smovo ? :eek:

Dobro nisam se bas dobro izrazila...jel ti bese vaga? Mi vage smo jako prilagodljive,u sve mozemo da se uklopimo i da nam bude super

- - - - - - - - - -

Ma nisam bila ni u kopenhagenu :)
Taj hostel je u budimpesti

nadam se da cu se prilagodim ako odem...sta to je samo 4 noci...ja drugacije ne mogu da idem. jednostavno privatne sobe sa zajednickim kupatilom su 60 + evra.....cetri noci sma minimum videla za 280. to nema sanse da platim za tako mali broj noci. pa cak i u rimu bih nasla u hostelu privatnu sobu sa sopstvenim kupatilom u nekom trenutku za te pare, a da ne pisem recimo o moskvi ili petrogradu, ali sad nema akcije an avionske karte za petrograd, a i volela bih da vidim neku severnu zemlju.

e ja mislila bila u tivoliju, pa da mi potanko ispricas kako je :lol:

- - - - - - - - - -

I meni. Mogao bih tamo da živim.

i ja bih mogla rado da zivim tamo :lol:

nadam se da cu se prilagodim ako odem...sta to je samo 4 noci...ja drugacije ne mogu da idem. jednostavno privatne sobe sa zajednickim kupatilom su 60 + evra.....cetri noci sma minimum videla za 280. to nema sanse da platim za tako mali broj noci. pa cak i u rimu bih nasla u hostelu privatnu sobu sa sopstvenim kupatilom u nekom trenutku za te pare, a da ne pisem recimo o moskvi ili petrogradu, ali sad nema akcije an avionske karte za petrograd, a i volela bih da vidim neku severnu zemlju.

e ja mislila bila u tivoliju, pa da mi potanko ispricas kako je :lol:

- - - - - - - - - -

i ja bih mogla rado da zivim tamo :lol:

Колико те државе олакшавају живот својим грађанима, требало би ми подоста да се навикнем. :lol: Добро, има оних ****** миграната али не свуда.

Колико те државе олакшавају живот својим грађанима, требало би ми подоста да се навикнем. :lol: Добро, има оних ****** миграната али не свуда.

ja mislim da ih puno vise ima u svedskoj i norveskoj, nego u danskoj. iz razloga sto su danciu u jednom trenutku uveli da moraju da plate svoj boravak migranti. u svedsku ne bih smela da idem, mislim da nije bezbedna zemlja vise, a ni oslo, a i u oslu nema sta da se vidi, pravi fjordovi su puno dalje. al da imam para isla bih na island, a tamo jue veca verovatnoca da stradam od prirode, nego od coveka.

ja mislim da ih puno vise ima u svedskoj i norveskoj, nego u danskoj. iz razloga sto su danciu u jednom trenutku uveli da moraju da plate svoj boravak migranti. u svedsku ne bih smela da idem, mislim da nije bezbedna zemlja vise, a ni oslo, a i u oslu nema sta da se vidi, pravi fjordovi su puno dalje. al da imam para isla bih na island, a tamo jue veca verovatnoca da stradam od prirode, nego od coveka.

У Шведској пољаци млате мигранте а шведе мучене гледају престрављено. :lol: Понесеш нож и сикиру на Исланд па јуриш свог медведа и вука. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

bila ja u tim zajedmickim sobama
4, 6, 8,12 osoba sam bila
nista preko 6 ne preporucujem

vidi airbnb, imas sobe u privatnim stanovima na periferiji za iste pare ko ti hosteli, a imas svoju sobu, jos ako ides sa nekim delite trosak za tu sobu i super ti ispadne

У Шведској пољаци млате мигранте а шведе мучене гледају престрављено. :lol: Понесеш нож и сикиру на Исланд па јуриш свог медведа и вука. :mrgreen:

na islandu nema divljih zivotinja. :lol: nema ni sume, icega, sve su to vulkani spalili

- - - - - - - - - -

bila ja u tim zajedmickim sobama
4, 6, 8,12 osoba sam bila
nista preko 6 ne preporucujem

vidi airbnb, imas sobe u privatnim stanovima na periferiji za iste pare ko ti hosteli, a imas svoju sobu, jos ako ides sa nekim delite trosak za tu sobu i super ti ispadne

idem solo, zato i gledam najjeftiniji moguci smestaj, a tamo je sve skupo inace, a gledam da me ne kosta vise od 600 evrica sa avionskom kartom i kopenhagen kartom i hostelom i hranom...nasla sma neke restorane gde moze da se jede za 10 evra plus supermarketi.

- - - - - - - - - -

jedva cekam da se vozim na ovome..to je mali rolerkoster, ali su uveli sad one cvike za virtuelnu realnost ko 5 d bioskopi i bice zabavno sigurno..cvike su nekih 3 evrica da se iznajme

- - - - - - - - - -

dok se vozis prolazis kroz zmajeve i demone iz kineske mitologije :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back