Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E nek si mi rekla.
Odoh ja sad..kad porastes,shvatices da zenstvenost nema bas puno veze sa duzinom kose ;)

Ima veze. Kao sto ima veze lepotom, kosom, noktima, kozom... sa svim tim... sve te zenske trice...

- - - - - - - - - -

Sve tri bi bile lepse sa dugom kosom.
Licno, vise volim kad zene imaju dugu, a muskarci kratku kosu.

dok kod donjih frizura... moze i obrnuto... :malav:

pa to je paz... ja to sisam svako malo... i to nije kratka kosa...
ovde se prica o babskim kratkim kosama

Mi imamo dogovor ako se ja osisam na kratko on pusta kosu. Ali to se nikad nece desiti. jer ni jedno ni drugo ne zeli to. kratka kosa je za babe. duga muska kosa je za neke alternativce i mene uvek asocira na prljavstinu.
tako da ne, ne odstupam.

meni samo nije jasno da ne vidite prolaznost zivota... i to da vas bubi ceka kad tad
koristite hormone i mogucnost da imate dugu kosu, budite zenstvene, idite u salone...
nema nista gore od zapustene zene

mogla bih da smilim par gorih stvari, ali hajde sad.
shvatam ja o cemu ti pišeš, ali nećeš ti da shvatiš mene. :)
plus moja najbolja drugarica ima frizerski salon, ja kosu kod kuće nisam oprala više od 10 godina, ali bukvalno..osim posle bazena ili ako baš ne mogu da stignem do nje. ali kapiram da bi i neku ženu to smorilo, ima ih dosta koje ne vole feniranje, pakovanje bla, bla..bilo bi mnogo dosadno da smo sve iste.

Kad ga budem krstio, pozvacu sve vidjenije forumase
Ghelyon.gif

mogla bih da smilim par gorih stvari, ali hajde sad.
shvatam ja o cemu ti pišeš, ali nećeš ti da shvatiš mene. :)
plus moja najbolja drugarica ima frizerski salon, ja kosu kod kuće nisam oprala više od 10 godina, ali bukvalno..osim posle bazena ili ako baš ne mogu da stignem do nje. ali kapiram da bi i neku ženu to smorilo, ima ih dosta koje ne vole feniranje, pakovanje bla, bla..bilo bi mnogo dosadno da smo sve iste.
pa ja prva ne volim... smara me sve to ... jako... ali necu ici linijom manjeg otpora...
ne perem kosu kuci isto deset godina... a ne volim pickanje i lickanje... ali ne mogu ni da idem kao strasilo u 30im... pod izgovorom "tako mi je lakse"
Kad ga budem krstio, pozvacu sve vidjenije forumasePogledajte prilog 427961

Ko ce mu biti krsteni kum? :malav:

Ima veze. Kao sto ima veze lepotom, kosom, noktima, kozom... sa svim tim... sve te zenske trice...

- - - - - - - - - -

dok kod donjih frizura... moze i obrnuto... :malav:

Čičak, prihvatam da nisam ženstvena jer volim kratke kose i kratke nokte...I ravnu obuću...I muška odela...a ne da sam videla jedne muške pantalone od tvida, oci su mi ostale...a ne idem ni kod frizera...ni na manikir...zapravo, moji troškovi mesečne kolicine zenstvenosti dodju ravno nula:lol:

Medjutim...davno su neke žene i neki muškarci pokazali da je ženstvenije biti izbalansiran nego gurati neke kvazi simbole zenstvenosti koji neretko deluju kao svoj paradoks, poput En Benkroft u Velikim očekivanjima kada u duboke bore zarezuje šminku i sedu, neosisanu kosu kači snalama, sa kandzastim, orlovskim noktima oko mustikle koja se dimi...

Meg Rajan sa onim loknicama uz lice mi je preslatka...I meni samoj finije pristaje kratka kosa ali traži puno truda jer je svilenkasta i pada pa je ne sisam tako...

Čičak, prihvatam da nisam ženstvena jer volim kratke kose i kratke nokte...I ravnu obuću...I muška odela...a ne da sam videla jedne muške pantalone od tvida, oci su mi ostale...a ne idem ni kod frizera...ni na manikir...zapravo, moji troškovi mesečne kolicine zenstvenosti dodju ravno nula:lol:

Medjutim...davno su neke žene i neki muškarci pokazali da je ženstvenije biti izbalansiran nego gurati neke kvazi simbole zenstvenosti koji neretko deluju kao svoj paradoks, poput En Benkroft u Velikim očekivanjima kada u duboke bore zarezuje šminku i sedu, neosisanu kosu kači snalama, sa kandzastim, orlovskim noktima oko mustikle koja se dimi...

Meg Rajan sa onim loknicama uz lice mi je preslatka...I meni samoj finije pristaje kratka kosa ali traži puno truda jer je svilenkasta i pada pa je ne sisam tako...

meg rajan nije ženstvena nego infantilna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back