gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Sve tri bi bile lepse sa dugom kosom.
Licno, vise volim kad zene imaju dugu, a muskarci kratku kosu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nisam ja gospoja učenik nekakav a ni vi učiteljica. a nismo jelte ni u školi. znači ti vaši pokušaji da ućutkate neistomišljenike su prilično upuvani. i nimalo moderni
E nek si mi rekla.
Odoh ja sad..kad porastes,shvatices da zenstvenost nema bas puno veze sa duzinom kose![]()
E nek si mi rekla.
Odoh ja sad..kad porastes,shvatices da zenstvenost nema bas puno veze sa duzinom kose![]()
Dabome. Vidis kako ti sve znas. Kao u osnovnoj skolidužina kose je zapravo dobar indikator ženstvenosti. kao dokaz prilažem rane feministkinje. sem toga, nema muškarače bez kratke kose![]()
Dobro. Ajd sad idi![]()
Ima veze. Kao sto ima veze lepotom, kosom, noktima, kozom... sa svim tim... sve te zenske trice...
- - - - - - - - - -
dok kod donjih frizura... moze i obrnuto...![]()
pa to je paz... ja to sisam svako malo... i to nije kratka kosa...
ovde se prica o babskim kratkim kosama
Mi imamo dogovor ako se ja osisam na kratko on pusta kosu. Ali to se nikad nece desiti. jer ni jedno ni drugo ne zeli to. kratka kosa je za babe. duga muska kosa je za neke alternativce i mene uvek asocira na prljavstinu.
tako da ne, ne odstupam.
meni samo nije jasno da ne vidite prolaznost zivota... i to da vas bubi ceka kad tad
koristite hormone i mogucnost da imate dugu kosu, budite zenstvene, idite u salone...
nema nista gore od zapustene zene
pa ja prva ne volim... smara me sve to ... jako... ali necu ici linijom manjeg otpora...mogla bih da smilim par gorih stvari, ali hajde sad.
shvatam ja o cemu ti pišeš, ali nećeš ti da shvatiš mene.
plus moja najbolja drugarica ima frizerski salon, ja kosu kod kuće nisam oprala više od 10 godina, ali bukvalno..osim posle bazena ili ako baš ne mogu da stignem do nje. ali kapiram da bi i neku ženu to smorilo, ima ih dosta koje ne vole feniranje, pakovanje bla, bla..bilo bi mnogo dosadno da smo sve iste.
Kad ga budem krstio, pozvacu sve vidjenije forumasePogledajte prilog 427961
Ima veze. Kao sto ima veze lepotom, kosom, noktima, kozom... sa svim tim... sve te zenske trice...
- - - - - - - - - -
dok kod donjih frizura... moze i obrnuto...![]()
pa ja prva ne volim... smara me sve to ... jako... ali necu ici linijom manjeg otpora...
ne perem kosu kuci isto deset godina... a ne volim pickanje i lickanje... ali ne mogu ni da idem kao strasilo u 30im... pod izgovorom "tako mi je lakse"
Ko ce mu biti krsteni kum?![]()
Čičak, prihvatam da nisam ženstvena jer volim kratke kose i kratke nokte...I ravnu obuću...I muška odela...a ne da sam videla jedne muške pantalone od tvida, oci su mi ostale...a ne idem ni kod frizera...ni na manikir...zapravo, moji troškovi mesečne kolicine zenstvenosti dodju ravno nula
Medjutim...davno su neke žene i neki muškarci pokazali da je ženstvenije biti izbalansiran nego gurati neke kvazi simbole zenstvenosti koji neretko deluju kao svoj paradoks, poput En Benkroft u Velikim očekivanjima kada u duboke bore zarezuje šminku i sedu, neosisanu kosu kači snalama, sa kandzastim, orlovskim noktima oko mustikle koja se dimi...
Meg Rajan sa onim loknicama uz lice mi je preslatka...I meni samoj finije pristaje kratka kosa ali traži puno truda jer je svilenkasta i pada pa je ne sisam tako...
Ne znam, da pitamo onog bundevu ili nekog treceg
Daj neki predlog![]()
Nikako, nemam volje da pocinjem jer jos uvek nisam zavrsio papire.
Ko zna sta ce sa tim autom biti..
nadji nekog da ti bude talican...![]()
greota će da bude da ga prodaš
al dobro...ti znaš najbolje