Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Telefon mi je riknuo ...totalno ...moram uzeti drugi ajd to ok. Samo nista od podataka ili brojeva nemam sacuvano nigde :rotf:

- - - - - - - - - -

I to samo blica plavo...kad zovem broj on zvoni a tekefon kao da je mrtav nista...ne moze nista da se uradi. Tako nesto nisam video jos

Nije istina da svaka baba nosi kratku kosu, toliko ih znam sa duzom ili srednje dugom ili bar do ramena, broja nema. Prva ja se tako kratko o cemu Cicak prica nebi nikad osisala. I kad bi se u nekom momentu zeznula i to uradila, istog momenta bi opet pocela da je pustam.

pa ti i izgledas kao zena tvojih godina i imas lepu kosu i frizuru.
kad bi se osisala na bubi izgledala bi 20 godina starije

- - - - - - - - - -

Nije istina da svaka baba nosi kratku kosu, toliko ih znam sa duzom ili srednje dugom ili bar do ramena, broja nema. Prva ja se tako kratko o cemu Cicak prica nebi nikad osisala. I kad bi se u nekom momentu zeznula i to uradila, istog momenta bi opet pocela da je pustam.

Jao,sto volim kad je nesto u tajnosti :lol:
Pita me muz hocemo li sutra na veceru.ej dan zaljubljenih a ja nisam zaljubljena.ubedih ga da za rucak pravimo pice za sve
Eto prebrinuh i sutrasnji rucak

vidis kako je covek pazljiv...
ja zaboravila skroz

pa ti i izgledas kao zena tvojih godina i imas lepu kosu i frizuru.
kad bi se osisala na bubi izgledala bi 20 godina starije

- - - - - - - - - -

vidis kako je covek pazljiv...
ja zaboravila skroz

..čekaj kad bi se ja osisala na kratku tu "bubi" frizuru ma kako ona izgledala...ja bi u tom slicaju licila na nekog o ima 77 godina....pa ne verujem bas, ali to je vec
stvar procene posmatraca...ja ni sad bas ne izgledam kao da imam godina koliko imam, i cesto moram da pokazem licnu kartu da bi ubedila sagovornika u to..ali
mislim da ipak toliko starije ne bi izgledala....to je moje misljenje, na stranu sto i kad bi to uradila znam da bi se brzo pokajala, pa se zato i ne sisam na kratko,
i kad pozelim brzo me prodje....prosto znam koja je muka a kratkom kosom, imala sam je kao devojka dosta dugo...to je zivi smor...samo se okrenes oko sebe vec
moras ponovo kod frizera na poravljanje....neka hvala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back