- Poruka
- 50.272
Meni kratka kosa stoji kao da imam gnezdo na glavi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hebote šta je bubi fazon???? jesam baba tim se dičim, al ne znam šta je hebeni bubi fazon
ne znam ni ja,sve čekam da objasni...
i baš mi je zanimljiva konstatacija da matore žene preko 40 nose kratke frizure....misim,jbte,ja ću za par dana 44 i nikad se poletnije u životu nisam osećala...![]()
i baš mi je zanimljiva konstatacija da matore žene preko 40 nose kratke frizure....misim,jbte,ja ću za par dana 44 i nikad se poletnije u životu nisam osećala...![]()
ebote ljeb, ja imam 40 godina a ko da sam ti sin))))))
Jednom smo sreli jednu rodjaku... porodila se... i ugojila strasno... onako bas rastrockala... i na sve to se jos osisa na bubi... "da joj bude lakse"a sa kratkom kosom bice sta....? musko?
koliko si puna predrasuda i generalizacije,pa to je strasno.
Gde ste vi zivele kad ne znate sta je bubi frizura?
Moja mama ima kosu do pola ledja,rep joj je debeo kao moj zglob,a ja nasledila kosu na celavog tatu
Jednom smo sreli jednu rodjaku... porodila se... i ugojila strasno... onako bas rastrockala... i na sve to se jos osisa na bubi... "da joj bude lakse"
Mm je bio sokiran... kad je on prokomentarisao:"Eto je prava seoska snajka, ugojila se, osisala na bubi i posle ce da kuka kako je muz ne voli."![]()
Ja jesam za to, da covek izgleda kako hoce ako se dobro oseca u svom telu i ako voli sebe.
Apsolutno je nebitno jesi debeo ili mrsav, bubi ili do dupeta kosa... ako imas osmeh tvoj je citav svet...
Ali istina je da duga kosa nosi zenstvenost(jos je moj pokojni deda mojoj majci uvek govorio za mene:"Samo je nemoj nikada sisati."), nosi eleganciju...
Pa pitajte muskarce oko sebe za misljenje pa cete cuti...
I da, bitno mi je da se svidjam svom muzu.![]()
Ne ka.ki Cicak,zivota ti.![]()
Jednom smo sreli jednu rodjaku... porodila se... i ugojila strasno... onako bas rastrockala... i na sve to se jos osisa na bubi... "da joj bude lakse"
Mm je bio sokiran... kad je on prokomentarisao:"Eto je prava seoska snajka, ugojila se, osisala na bubi i posle ce da kuka kako je muz ne voli."![]()
Ja jesam za to, da covek izgleda kako hoce ako se dobro oseca u svom telu i ako voli sebe.
Apsolutno je nebitno jesi debeo ili mrsav, bubi ili do dupeta kosa... ako imas osmeh tvoj je citav svet...
Ali istina je da duga kosa nosi zenstvenost(jos je moj pokojni deda mojoj majci uvek govorio za mene:"Samo je nemoj nikada sisati."), nosi eleganciju...
Pa pitajte muskarce oko sebe za misljenje pa cete cuti...
I da, bitno mi je da se svidjam svom muzu.![]()
jbg jeco tako je...
kao kad bi ja sad tvrdila da sam bas zanosna bez sisa... aha kako da ne...![]()
mozemo mi da nesto volimo ili ne... ali neke stvari su prosto takve... i oduvek slusam komentare oko sebe Zasto se osisala? Vidi kako je lepa duga kosa itd... pa uporedite same... ja samiznela svoje
Pa cekaj, sta je sad bitno, kontradiktorna si? Da se TI lepo osecas u svojoj kozi ili da robujes predrasudama okoline, do 40. godine duga kosa, posle 40.kratka? Volim svoju kosu i negujem je, ali to je moj izbor..znas koliko bi mi bilo bitno misljenje sredine koja ce da se krsti levom i desnom ako mi sutra dune da je osisam na keca? Zenstvenost nosis u sebi, ne na glavi.I sama sam se ošišala posle porođaja, pošto je opadala kao luda, bilo mi je lakše da me dete ne čupa, da ne mislim hoće li se najesti moje kose itd Tvoj muž bi se verovatno isto šokirao da me video tad
A to oko misljenja muskaraca....jeste, dosta njjih voli dugu kosu, ali ih ima mnogo koji su poklonici i kratke..zapravo, kad vole ženu, ona moze da nosi svračije genzdo na glavi, cenim da ih nije mnogo briga.
Zamišljam svet u kojem sve mlade žene nose dugu, a babe posle 40. kratku kosu...koji ebeni uzas...kad vidim mlade devojke koje imaju hrabrosti da odsupe pd mejnstrima, malar i zelenim pramenom u kosi, meni bude milo..ne, najbolje da nam okolina uredjuje nacin oblacenja, šišanja, ponasanja..važi za oba pola, ni muškarci nisu pošteđeni pravila. Možda sam pisala, ne znam, ali skoro videh majku sa sinom tinejdžerom, dečko je izgledao apsolutno fenomenalno, sa plavom kosom (mislim, stvarno plavom, ne žutom), obučenim u skladu sa tim, presladak..narod je buljio u njega kao hipnotisan, došlo mi je da mu priđem i kažem dete, ne obaziri se, samo napred. al me bilo blam
Hoces li se ti osisati kad napunis 40?
Zivot prestaje posle 40te![]()
...a zenstvenost...pa...kosa s tim nema bas puno veze,definitivno.
Nisam. I ja sam stava da je duga kosa zenstvenija i lepsa. Zanosnija.
Na prste jedne ruke se mogu nabrojati zene kojima stoji kratka kosa.
I da, bitno mi je misljenje mog muza. Bitno mi je da sam lepa sebi kao i da sam lepa njemu.
Sve ovo ostalo sto si napisala su samo utehe... ali dobro ajde... svako nek sebi bira
- - - - - - - - - -
cuti...kad se priblizim 40oj pomericu na 50...![]()
Ima veze itekako......a zenstvenost...pa...kosa s tim nema bas puno veze,definitivno.
Nisam jos...mene mrzi da citam ove romane, jel to cickava od frizure stigla do starenja
preuzela zauzinu foru da posle 40 mozemo slobodno da ciknemo![]()
meni sad zvuči da muškarci cene dužinu kose,a ne osobenost i karakter žene....![]()