Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

and the world around us wont stop turning to night
I like, I like
I'm losing control right now and I feel its right
I like, I like....

peva.gif

ides u idilu :D
i mona nudi isto, ali su jako skupi i hladan je bazen.

smokvo, jel to work and travel? ne bi trebalo da ima problem za vizu, ako mu bude potreban neki savet za intervju za vizu, pisi ;)

da. mi smo tu pored... sutra idem da se raspitam

- - - - - - - - - -

znaci deca su me danas rasturila... stotinu hiljada puta Mama mama mama mama mama mama mama...

gladna sam, cicckava ocemo li jesti stogod :zper:
Znas ti sta sam ja vec sve pojela od kako smo stigli... kao provaljeni... lepinje sa sirom prvo... kafu... sok... pa setnja... pa onda za veceru przila jaja i grill kobasice sa sirom... mm i ja se ubili...
posle pola sata ja kazem Jos sam gladna... i vadimo stapice sa kikirikijem i ribice i sok... uzas... cekam sad da mladunci zaspu pa cu slatko...
A sutra pijaca... dve boce vina... za mene... duvan cvarci, pecenica, prsuta, sir... to sve za mene... :lol:
Ma to nije nista kako ce te tek jahati, izabrala si najtezi poziv - domacica i majka
Srecom pa ovaj moj ima 25+ ... pa mi vrati osmeh na lice... :malav:

Znas ti sta sam ja vec sve pojela od kako smo stigli... kao provaljeni... lepinje sa sirom prvo... kafu... sok... pa setnja... pa onda za veceru przila jaja i grill kobasice sa sirom... mm i ja se ubili...
posle pola sata ja kazem Jos sam gladna... i vadimo stapice sa kikirikijem i ribice i sok... uzas... cekam sad da mladunci zaspu pa cu slatko...
A sutra pijaca... dve boce vina... za mene... duvan cvarci, pecenica, prsuta, sir... to sve za mene... :lol:

Srecom pa ovaj moj ima 25+ ... pa mi vrati osmeh na lice... :malav:

Moguce je, ne deluje kao genijalac:malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back