Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srećno na novom poslu.

- - - - - - - - - -

Jel ne možeš da popiješ nešto protiv bolova?

...pa nisam mogla.....dobila sam lokalnu anesteziju koje je trebala da deluje, a nije.....a sve zbog interniste koja je trebbala da mi kaze da uradim tsh jer mi bez toga nece dati
totalnu anesteziju.....nema veze sad je gotovo proslo je, evo me kod kuce...gladna, umorna, sva kao srasrafljena, ali proci ce.....popila sam antibiotik i probiotik koji inace vec
pijem.....
...bice to dobro, samo da odspavam ako bude srece....

Grickam jafine napolitanke uz kafu, ne volim fabricke napolitanke al ove su stvarno bogate kremom, preslatke ko i svake al barem pune krema

Do sad sam cekala kod orl :roll: Ja ne znam sto zakazuju kad niko to ne postuje

Dobih termin na klinicko za odeljenje rinoplastike joj :( godinama se razvlacim to da sredim, i ajde da odem da vidim sta ce reci :zima:

- - - - - - - - - -

...pa nisam mogla.....dobila sam lokalnu anesteziju koje je trebala da deluje, a nije.....a sve zbog interniste koja je trebbala da mi kaze da uradim tsh jer mi bez toga nece dati
totalnu anesteziju.....nema veze sad je gotovo proslo je, evo me kod kuce...gladna, umorna, sva kao srasrafljena, ali proci ce.....popila sam antibiotik i probiotik koji inace vec
pijem.....
...bice to dobro, samo da odspavam ako bude srece....

Nije ni meni reagovala lokalna...ne znam dal sam veci bol osetila u zivotu...

Bices dobro proci ce to :zag: Vazno da rezultati budu dobri
Koliko se ceka za rezultate? Nije valjda dve ned

Grickam jafine napolitanke uz kafu, ne volim fabricke napolitanke al ove su stvarno bogate kremom, preslatke ko i svake al barem pune krema

Do sad sam cekala kod orl :roll: Ja ne znam sto zakazuju kad niko to ne postuje

Dobih termin na klinicko za odeljenje rinoplastike joj :( godinama se razvlacim to da sredim, i ajde da odem da vidim sta ce reci :zima:

- - - - - - - - - -

Nije ni meni reagovala lokalna...ne znam dal sam veci bol osetila u zivotu...

Bices dobro proci ce to :zag: Vazno da rezultati budu dobri
Koliko se ceka za rezultate? Nije valjda dve ned

...nije, rekose dok ne prodju 4 da ni ne zovemo da ih ne smaramo, nego kad udjemo u petu nedelju tad tek mozemo ocekivati nalaze...ludilo totalno....

...valjda bi delovalo nesto da je cekala, ali nije...:(

Petu nedelju???!
Ja sam kod privatnika za dva dana dobila, de pa ne bih psihicki podnela da cekam mesec dana, zato sam privatno i uradila, zarad ocuvanja mozga....i da nisam imala pare zajmila bih hebes mi sve....
Dobro nisam ja isto sto i ti radila, tvoje bi bilo jos skuplje od mog..... al svejedno to nje normalno toliko da razvlace sa rezulttima mamicu im treba covek da poludi za to vreme

Sin je dobio super posao na aljasci,vozice onaj mali autic kao za golf,nosice posteljinu u veseraj i cistu do hotela.snajka je na zalost dobila veseraj,znam da je to tesko,al ona kaze da se ne boji

...ako ne bude mogla da izdrzi oni ce joj naci vec nesto....super je sto su dobili oboje...ajd sad se polako pripremajj psihicki za sve to....

- - - - - - - - - -

Petu nedelju???!
Ja sam kod privatnika za dva dana dobila, de pa ne bih psihicki podnela da cekam mesec dana, zato sam privatno i uradila, zarad ocuvanja mozga....i da nisam imala pare zajmila bih hebes mi sve....
Dobro nisam ja isto sto i ti radila, tvoje bi bilo jos skuplje od mog..... al svejedno to nje normalno toliko da razvlace sa rezulttima mamicu im treba covek da poludi za to vreme

....sta cu tako je kako je....videcu moze li nekako da se ubrza, ako ne bude moglo ok cekam....

...ako ne bude mogla da izdrzi oni ce joj naci vec nesto....super je sto su dobili oboje...ajd sad se polako pripremajj psihicki za sve to....

Ma sta da se priptremam,sad sam im rekla,ne mogu da sacekam da odete da bi mi falili :heart: kaze snajka,pa vi cete crci bez nas.ocu kako necu,uma da uzivam.mali sin vec pitao da se seli u njihovu sobu,veliki krevet,velika soba.muz vec rekao da cemo da odmah cim odu otkazemo informatiku za dva clana,ima bre da procvetamo :mrgreen:
Samo da oni dobiju vize.jel ako jedno dobije,drugo ne,bojim se da od toga nista nece biti

Ma sta da se priptremam,sad sam im rekla,ne mogu da sacekam da odete da bi mi falili :heart: kaze snajka,pa vi cete crci bez nas.ocu kako necu,uma da uzivam.mali sin vec pitao da se seli u njihovu sobu,veliki krevet,velika soba.muz vec rekao da cemo da odmah cim odu otkazemo informatiku za dva clana,ima bre da procvetamo :mrgreen:
Samo da oni dobiju vize.jel ako jedno dobije,drugo ne,bojim se da od toga nista nece biti

..verujem da hoce, ovaj nas mali nije imao nikakve nekretnine na svoje ime i zavrsio je faultet,imao je upisan master tad i bez problema je dobio vizu....

...pa ti bar znash kakaF je taj chetnichki ??? :)

pa to ti kazem :malav: znam da bi osvetlio obraz i ispravio onu aferu oko cokoladice kad joj da svoju cokoladicu :rotf:
al piccka papucarska se necka, jer ce da laju po brodu tamo, ima svi da saznaju, pa ce devojcica da mu sazna, inace bi, oh tragedija :roll:
obrukace nam naciju

- - - - - - - - - -

Zar sa neprijateljem?! :zeek: Ili bas zato?! :lol:

zinat bre

...a mozhda je njegova mala u dogovoru sa "susetkom", pa ga tako proverava ??? :)

ma nije jer je ova nova u timu, a devojcica mu je jos uvek kuci na odmoru, idealna prilika da sad pohara pola broda
no je problem sto laju medjusobno, i to za jedan dan pola broda sazna ko je skim bio kad
nije siguran da mala zeljna srpske cokoladice nece da laje drugaricama sta je dobila :lol:

ma bruka bre na internacionalnom nivou :roll: aj sto srbiju bruka al sto mene, ce kazu vidi ova bila udata za piccku :rotf:

ma nije jer je ova nova u timu, a devojcica mu je jos uvek kuci na odmoru, idealna prilika da sad pohara pola broda
no je problem sto laju medjusobno, i to za jedan dan pola broda sazna ko je skim bio kad
nije siguran da mala zeljna srpske cokoladice nece da laje drugaricama sta je dobila :lol:

ma bruka bre na internacionalnom nivou :roll: aj sto srbiju bruka al sto mene, ce kazu vidi ova bila udata za piccku :rotf:

...a mozhda voli svoju malu, ta tvoja ex-piiip ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back