A čorba da se kuva sama
....normalno...ko zna, zna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čorba da se kuva sama
Ono sedo potamnelo? Idi ti po nove naocare
Inace ja sa repom kao popajeva oliva.ista
, nego ono ostalo. Nikako da zaboraviš tu Olivu.
Onako
Umesto muzu, poslala sam link smernoj, bogobojazljivoj vernici, zeni koja mi cisti stan
http://www.senzacija24.info/zanimljivosti-i-zabava/6006
Jos napisem odmah greska izvinite, ona odgovara "verujem"
![]()

To ko kad je mirandi kucna pomocnica u fioci nasla vibrator,pa joj stavila isusovu figuricu![]()

ides u idilu
i mona nudi isto, ali su jako skupi i hladan je bazen.
smokvo, jel to work and travel? ne bi trebalo da ima problem za vizu, ako mu bude potreban neki savet za intervju za vizu, pisi![]()

da. mi smo tu pored... sutra idem da se raspitam
- - - - - - - - - -
znaci deca su me danas rasturila... stotinu hiljada puta Mama mama mama mama mama mama mama...
i nešto nije u redu sa kompom
to ću zbrc nekog da ja nešto ne sjebem jer nemam pojma oko toga

Ma to nije nista kako ce te tek jahati, izabrala si najtezi poziv - domacica i majka

Neko ti je usao i skida slike, home videa itd![]()
Znas ti sta sam ja vec sve pojela od kako smo stigli... kao provaljeni... lepinje sa sirom prvo... kafu... sok... pa setnja... pa onda za veceru przila jaja i grill kobasice sa sirom... mm i ja se ubili...gladna sam, cicckava ocemo li jesti stogod![]()

Srecom pa ovaj moj ima 25+ ... pa mi vrati osmeh na lice...Ma to nije nista kako ce te tek jahati, izabrala si najtezi poziv - domacica i majka

Znas ti sta sam ja vec sve pojela od kako smo stigli... kao provaljeni... lepinje sa sirom prvo... kafu... sok... pa setnja... pa onda za veceru przila jaja i grill kobasice sa sirom... mm i ja se ubili...
posle pola sata ja kazem Jos sam gladna... i vadimo stapice sa kikirikijem i ribice i sok... uzas... cekam sad da mladunci zaspu pa cu slatko...
A sutra pijaca... dve boce vina... za mene... duvan cvarci, pecenica, prsuta, sir... to sve za mene...
Srecom pa ovaj moj ima 25+ ... pa mi vrati osmeh na lice...![]()

Moze. Taman nam cuvas decu da odemo na bazen?aa pa cickava sutra dolazim na te prsute sira i cvarke![]()
ja cu sad da se bacim na sira masline i sunku, a ti ako oces se pridruzi ako ne u ponoc cemo nov krug![]()

Moguce je, ne deluje kao genijalac![]()