A čorba da se kuva sama
....normalno...ko zna, zna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čorba da se kuva sama
Ono sedo potamnelo? Idi ti po nove naocare
Inace ja sa repom kao popajeva oliva.ista
 , nego ono ostalo. Nikako da zaboraviš tu Olivu.
, nego ono ostalo. Nikako da zaboraviš tu Olivu.
Onako
Umesto muzu, poslala sam link smernoj, bogobojazljivoj vernici, zeni koja mi cisti stan
http://www.senzacija24.info/zanimljivosti-i-zabava/6006
Jos napisem odmah greska izvinite, ona odgovara "verujem"

To ko kad je mirandi kucna pomocnica u fioci nasla vibrator,pa joj stavila isusovu figuricu

ides u idilu
i mona nudi isto, ali su jako skupi i hladan je bazen.
smokvo, jel to work and travel? ne bi trebalo da ima problem za vizu, ako mu bude potreban neki savet za intervju za vizu, pisi

da. mi smo tu pored... sutra idem da se raspitam
- - - - - - - - - -
znaci deca su me danas rasturila... stotinu hiljada puta Mama mama mama mama mama mama mama...
i nešto nije u redu sa kompom
to ću zbrc nekog da ja nešto ne sjebem jer nemam pojma oko toga

Ma to nije nista kako ce te tek jahati, izabrala si najtezi poziv - domacica i majka

Neko ti je usao i skida slike, home videa itd
Znas ti sta sam ja vec sve pojela od kako smo stigli... kao provaljeni... lepinje sa sirom prvo... kafu... sok... pa setnja... pa onda za veceru przila jaja i grill kobasice sa sirom... mm i ja se ubili...gladna sam, cicckava ocemo li jesti stogod

Srecom pa ovaj moj ima 25+ ... pa mi vrati osmeh na lice...Ma to nije nista kako ce te tek jahati, izabrala si najtezi poziv - domacica i majka

Znas ti sta sam ja vec sve pojela od kako smo stigli... kao provaljeni... lepinje sa sirom prvo... kafu... sok... pa setnja... pa onda za veceru przila jaja i grill kobasice sa sirom... mm i ja se ubili...
posle pola sata ja kazem Jos sam gladna... i vadimo stapice sa kikirikijem i ribice i sok... uzas... cekam sad da mladunci zaspu pa cu slatko...
A sutra pijaca... dve boce vina... za mene... duvan cvarci, pecenica, prsuta, sir... to sve za mene...
Srecom pa ovaj moj ima 25+ ... pa mi vrati osmeh na lice...

Moze. Taman nam cuvas decu da odemo na bazen?aa pa cickava sutra dolazim na te prsute sira i cvarke
ja cu sad da se bacim na sira masline i sunku, a ti ako oces se pridruzi ako ne u ponoc cemo nov krug

Moguce je, ne deluje kao genijalac