Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iseko sam jednu glavicu luka tako velicine ko pesnica tajsonova
na kocke uzduz papopreko pa sam malo stiso da se razlista lepo
pa posolio i sad malo da pusti soc
i cekam vruc lebac pa cu da se nakresem slanine domace
mirise ko guci flora
pa cu kajmak mladi da sabijem kasikom ko da je kesten pire
i da kresnem 2 rakije

i onda idem u moj ducan

- - - - - - - - - -

to je za potenciju cudo

nabrekne ti zila na celu ko prst debela
a ovo drugo da ne pricamo

taman cu da se udvaram tako prodavaljki da je malo okadim mirisom

- - - - - - - - - -

samo cu joj reci

macko
idem sa pobrom da preteram stajnjak pa dolazim da promenmo koju rec

Potpuno podrzavam potrebu roditelja da se opuste i druze. I malo iskljuce, na sat vremena otaljaju :lol: dete. Nisu nista manje roditelji zbog toga. I sama sam svoje dete vodila i u kafic, i leti u izlazak u basti... Ali se ponese slikovnica, kutija sa otvorima u koje se ubacuju adekvatni oblici, kocke,...
Problem je sto roditelji nemaju volje da decu zainteresuju za to. Nego im tutnu telefon ili puste TV.

- - - - - - - - - -

Ima nacina, Afro... U biblioteci se, bar dok je moj sin isao u vrtic, organizovala jednom nedeljno radionica u vecernjim satima. Redovno smo isli. Nekada ostanem sa njim, nekada ga ostavim i odem na kafu za to vreme. Svake nedelje su imali za temu jednu knjigu i zemlju z koju je ona vezana. I onda pricaju o njoj i posle je ilustruju. Pred kraj im zadaju drugu za sledecu nedelju. Verujes li mi da nikada nije bilo vise od petoro dece. E, to je tuga... A nista ne kosta. Samo, treba se posvetiti detetu koje ne cita i sa njim preci tu knjigu. To je problem ;)

Upravo.
Mene mnogi pitaju kako deca recituju, ko je radio to sa njima.
Ja kazem niko, ja im citam svako vece. I to svakom po pricu. Smorim se nacisto jer dosta puta ponavljamo price i pesmice a priceeeee duuuuugeeeee... i za stariju decu su jer smo sve za mladje presli... ali kad posle nekog vremena njih cujes kako pevaju, recituju... kako izgovaraju neke reci i recenice kako upotrebljavaju ono sto smo citali... kako izmisljaju price i pricaju pred drugima... vidis da to sve ima efekta... i to ti da motivaciju da nastavis :heart:

Isbahatili se sve redom... :zaljubljena: jedina greska je sto sam stavila malo neke kupke kao da peni... i kad smo ukljucili djakuzi, kad je to pocelo da peni, ajme... :lol: morala odmah gasiti... sl.put bez dodavanja bilo cega... eto jedan savet ako vam padne na pamet da se brckate u djakuziju... i da, nemojte puniti vise od polovine... :lol: hoce da preliva... ili smo mi debeli :malav:

Ispekla batacice sa medom i soja sosom... prepekla hleb u tosteru... vecerali...
Sad me metla podseti da imam domaci dzem od malina, od Radeta iz Brankovine... mmmm... sad cemo da mazemo... umesto ove milke koju smo smazali...
Ajme cickava :confused: Sami u kuci i tebi do mog dzema od kupina
Uskoro ces ti u nas klub svezih polovnjaca vidim ja :lol:

Ja cekam bojler, da se tusnem, pa posle u svaleraciju sa drustvom :srecna: Steta sto je ledno ne moze da se seta, mora da se smrdi po kaficima, al ovo mi je ekipa fanovi meka pa kapiram zavrsicemo tamo :lol:

Joj kad ce to prolece da zivnem aman, nedostaje mi idenje na brzi hod, bajs, duge setnje po sumama....aktivnosti bre....ajde vise barem mart da docekam

fin dan...puno šetanja, puno majaka sa muževima i sitnom decom koje blenu pa mi postane neprijatno zbog očeva koji il primećuju pa ih baš briga, ili ne smeju ništa da kažu ženicama koje su ih dovele u red da ćute, ili ne primećuju
sad ću malo da blejim uz forum dok mi neko ne izdrka ganglije pa da odem da radim nešto pametnije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back