Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
igram bilijar...i za 100 zetona lik nece da skloni lopticu prvi poceo i sad ja kuliram i ne igram, al ostavljam da mi istece veme...pa ko duze izdrzi. :lol:

- - - - - - - - - -

evo ga opet je ubacio belu i ceka da ja razdvojim lopte..mhm evo trcim...imamo celu noc. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

ja ne poznajem tacno geometriju stola i nekada mi uspe da izvedem vratolomiju, nekada ne..al sad bas necu....mogu ja vako celu noc. idem da pustim neki film da gledam :lol:

Neka budala se zakljucala u wc, morala sam da zovem vatrogasce da razvaljuju vrata. Na kraju je slikala selfi sa njima.
I nasla sam kucu iz snova, joj z:cry:

- - - - - - - - - -

Nikada je necu imati
Hoces. Samo veruj.
:mazi:

Ako ne mozes da je kupis mozes da je napravis ;)
Cena najvise zavisi od lokacije.

Ovo mi je prvo palo na pamet. Za trecinu sume moze ovakvu kucu da napravi.
I imace je Troja, samo treba da veruje.

- - - - - - - - - -

Citam kako samo na forumu postoje muskarci koji ne vole oralni sex i muskarci od 40 godina koji nece sex pre braka...

Našla na FB ribu koja je smotala tipa prva liga. Super inteligentan tip, vredan, fino izgleda, normalan, ne juri ženske, ne kocka se, ne pravi sranja. Razveo se pre par meseci posle 100 godina braka i čujem na'vatala ga neka ženska.
A ženska mlaka voda, išla u moju školu, moja generacija, nikad se nije udavala, a nagurala u guzicu 40 i kusur, nema ni kučeta ni mačeta.
Ali on smotan kao sajla, od srednje škole je bio sa ženskom koju je oženio i bio četvrt veka u braku sa njom. A ona piletina za njega.
I sad ih zamišljam i ne mogu nikako da ih zamislim zajedno. :zcepanje:

...ta je bas takvog i cekala....neke zene bukvalno tako razmisljaju, i tacno znaju sta hoce, dok takav ne naleti, ako naleti uopste...ako ne, nece se ni udati...to
sta neko moze da skroji u glavi neko drugi ni da zamisli ne moze...

smrzoh se dok sam stigla kuci :zima: mrzim zimuuuu
al sam se izmandala danas alal mi flomaster :lol:

da se bacim pod vreo tus, i vreo caj, to mi treba sad, koske da ugrejem

...sve je dobro dok imas volje da ides po ovoj hladnoci...super si ti....
...ja ujutro sto moram i posle kad malo otopli prosunjam po gradu, zimi uvece kad stisne zima ne volim ni do prodavnice da idem,
uvek nadjem neko resenje da ne moram bas...:) da moze da ceka sutra...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back