Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_oh35vcwbz21u9ooogo1_500.gif

Osluskujem mir...
Popodne isli kod svekijevaca na rucak... starije dete insistiralo da ostane tamo da spava... i time uticalo na mladje koje je insistiralo da ide kod druge babe i dede da spava... muz upravo odveze mladje mladunce... a ja razmisljam cime da se probahatimo veceras ja i moj muzjak...
Mogli bi posle 8 godina da isprobamo onaj dZakuzi u decijem kupatilu...
Ili da nam ispecem batake u medu...
Ili da se tusnemo i degencimo ispred tv-a...
ili sve to redom...
samo da ne predlozi da izlazimo ili idemo negde na veceru...

Neko vece sisao do podruma moj muz da uzme dzem od sljiva, kad je otvorio - kupineeee! Jao radosti, zaboravljena teglica. :lol:

:lol:
ja inace dzemove ne jedem, al to sumsko voce varijante (kupine maline borovnice...) volim pa ponekad pojedem kad mi dodje

- - - - - - - - - -

:think: ziv nisam za tebe. :lol:

:lol: e jela sam samo jednom jutros oko 8 u vozu i to je to
tako da imam prava da se uprasim sad vala da nadoknadim :zplez:

Isbahatili se sve redom... :zaljubljena: jedina greska je sto sam stavila malo neke kupke kao da peni... i kad smo ukljucili djakuzi, kad je to pocelo da peni, ajme... :lol: morala odmah gasiti... sl.put bez dodavanja bilo cega... eto jedan savet ako vam padne na pamet da se brckate u djakuziju... i da, nemojte puniti vise od polovine... :lol: hoce da preliva... ili smo mi debeli :malav:

Ispekla batacice sa medom i soja sosom... prepekla hleb u tosteru... vecerali...
Sad me metla podseti da imam domaci dzem od malina, od Radeta iz Brankovine... mmmm... sad cemo da mazemo... umesto ove milke koju smo smazali...

kako sam se ja uzeleo tih kupina,
zadnji put sam ih ubrao sam na jednom golf placu u Rimu letos:(

ima se preselim u neku (sumadijsku) selendru i uzivam u divoti prirode i njenih produkata :)

...gde si bio kad je Divka pricala da voli selo da je podrzis, m? :lol:

...kupine su savrsene i u dzemu i u vinu, kazu oni koji znaju, ja pojam nemam, volim najvise sveze ubrane....

...gde si bio kad je Divka pricala da voli selo da je podrzis, m? :lol:

...kupine su savrsene i u dzemu i u vinu, kazu oni koji znaju, ja pojam nemam, volim najvise sveze ubrane....

al prvo nekom močugom omlatiš vrzinu da pobegnu šarke pa se živ izgrebeš i uflekaviš u ljubičasto, a one sitne slatke i prašnjave, al to ništa ne smeta, samo gutneš k'o guska orah, pa bos tabanaš seoskim drumom dok oblačići prašine ostaju za tragovima stopala a sunce greje zemlju i avgust miriše na suncokrete i strnjiku spremnu za vatru....

al prvo nekom močugom omlatiš vrzinu da pobegnu šarke pa se živ izgrebeš i uflekaviš u ljubičasto, a one sitne slatke i prašnjave, al to ništa ne smeta, samo gutneš k'o guska orah, pa bos tabanaš seoskim drumom dok oblačići prašine ostaju za tragovima stopala a sunce greje zemlju i avgust miriše na suncokrete i strnjiku spremnu za vatru....

....eeee Nedo, Nedo, vrati ti mene u detinjsto bez brige i problema, puno srece, smeha i radosti, sa smao dve recenice :zag::heart:

...mi bar imamo uspomene na ta nasa lepa razdragana detinjstva, kad vidim ovu danasnju decu dusa me zaboli...tuzno je kako im prolaze dani....kod mene u ovom
prelepom parku vise i brze hodaju starci nego deca :(

ma ima ih, ovde u mojoj zgradi je petoro, dve bebe ostali su poveći, aima ih i po kraju samo se vozikaju u kolicima, a ima i poveći broj stomaklija, nekako stičem utisak da se bez obzira na opšte stanje tu nešto promenilo, čak viđam porodice sa po troje, moji prijatelji imaju četvoro, čula sam i za dve u planu i već su me bezecovali za čuvanje :lol: mu dođem nekako kao neka baba-tetka u najavi, cirkus, smejale smo se danas drugarica i ja, rekoh sve ću ih mučki razmazim a vi se posle borite :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back