Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zskace:

ovaj moj jedva čeka..oduševljen je idejom...:cmok2:
pogotvo što si u centru...:zper:
jbga,doalze deca sa sela u Bg...:hahaha:

@tema...čkam sina sa poslednjeg maturskog ispita...marketing...posle odosmo u grad da slavimo a od sutra nastavak priprema za prijemni za fax...:sad2:

pretpostavila sam da ce se on oduseviti, prosla je metla 15 god zivota gledajuci te brucose kako se odusevljavaju na lokaciju :lol:
da vis kako nista ne uce samo se kurvosuju po sokaci :malav:
nemoj ovo da mu kazes da sma ti rekla ali dete da bacis na neku periferiju da se tri puta misli dal da izadje u stetu sa drustvom, nego da sedi i uci kuci mamu mu poljubim :malav:

pretpostavila sam da ce se on oduseviti, prosla je metla 15 god zivota gledajuci te brucose kako se odusevljavaju na lokaciju :lol:
da vis kako nista ne uce samo se kurvosuju po sokaci :malav:
nemoj ovo da mu kazes da sma ti rekla ali dete da bacis na neku periferiju da se tri puta misli dal da izadje u stetu sa drustvom, nego da sedi i uci kuci mamu mu poljubim :malav:
hahahhahaha...već me pitoo oćemo li moći taj dan posle prijemnog malo da bazamo po Bg...:hahaha:
nadam se d aće ga baciti u neki dom na periferiji...:dash:
pa kad nisam ranije

pa peri na jesen,pred zimu...onda s e osvežavaju...:zplez:
sad ih samo potrpam u džak ili extra ormar...

hahahhahaha...već me pitoo oćemo li moći taj dan posle prijemnog malo da bazamo po Bg...:hahaha:
nadam se d aće ga baciti u neki dom na periferiji...:dash:

pa peri na jesen,pred zimu...onda s e osvežavaju...:zplez:
sad ih samo potrpam u džak ili extra ormar...

ide u dom? odlicno sa finansiske strane i uspostvaljanja drustvenog zivota, a i sistema vrednosti
najgori su ti ovi sto zakupe stan u centru proseratori
u domu se sticu drugarske navike i skromnost, ja uvek glasam za dom pre nego za zakup stana
i obavenzno u menzi da jede, da nauci pravi studntski zivot :deda2: (i deficit vitamina :malav:)

ode keva na pijacu po duvan vratila se sa tresnjama i kajsijama :rotf: pa posle ne budi stoka metlo kad ti takva genetika
cekam da se ohlade pa cu da navalim, imam lubenicu kajsije tresnje ananas masalaaaa
nakupova kajsije za dzem eno je kuva ga sad bas, ceo stan krcka zajedno sa dzemom hebo je dzem pocrkacemo od vreline

ode keva na pijacu po duvan vratila se sa tresnjama i kajsijama :rotf: pa posle ne budi stoka metlo kad ti takva genetika
cekam da se ohlade pa cu da navalim, imam lubenicu kajsije tresnje ananas masalaaaa
nakupova kajsije za dzem eno je kuva ga sad bas, ceo stan krcka zajedno sa dzemom hebo je dzem pocrkacemo od vreline

Nikad od tebe domacica i majstor za ugradnju klime..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back