Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
metlo ti si putovala kopnom....jel si cula mozda za taj pronet turs koji se bavi prodajom karata za autobuski prevoz...mada opet ja bas imam frku od kopnenog prevoza i granica na kopnu, osecam se ko krivac kog ce da uhvate. :lol:

Ja sam sve preko goeuro sajta kupovala karte za inostrane vozove i autobose, nasim ne idem jer su govvna skupa
Ja uglavnom do peste nasim vozom a onda od peste sve stranim kompaijama idem dalje, i meni super, mnogo je jeftinije tako nego direkt iz bg ici
Avionom samo ako moram idem, to mi bljak

Poslednja izmena:
Pa mozda mora da se prvo zaleci! Prouci ti dobro sta smes,sigurno ima puno novih interesantnih stvari koje mozes da uvedes,a koje inace ne jedes

....nadam se.....moracu, ali moram da nadjem ko je voljan malo o tome da prica.....i ja sam ubedjena da ima mnogo vise mogucnosti nego sto ja koristim, a sve iz straha
da ne zaboli.....danas se malo oslobodila i cvrc...vise mi stvara nervozu sto ga osecam, nego sto je bol jak.....nije mi logicno da tako reaguje na toliko malo neceg novog..

Ja sam sve preko goeuro sajta kupovala karte za inostrane vozove i autobose, nasim ne idem jer su govvna skupa
Ja uglavnom do peste nasim vozom a onda od peste sve stranim kompaijama idem dalje, i meni super, mnogo je jeftinije tako nego direkt iz bg ici
Avionom samo ako moram idem, to mi bljak

evo sad sam gledala tu opciju. ima preko ryanaira za 27000 i nesto forinti avion budimpesta kopenhagen (nema voza i autobusa) u to sma ubbacila prtljag do 15 kg....plus voz do budimpeste, bio je onaj nocni u 7 cini mi se 26 evra. e sad caka je sto se sa tom opcijom stize uvece kasno tako da bih morala jos jednu noc da ubacim u kopenhagen tjah dan ranije da stignem to je jos 27 evra plus sto bih zbog nocnog dolaska morala hostelu da platim 100 kruna, a to je nekih 12-13 evra plus je povratak do budimpeste nocni, ali bih morala da nocim u budimpesti i to bih opet upala u hostel u pola noci.

sve u svemu

90 e avion
26 voz
27 dodatna noc
12 za kasni dolazak u hostel kopenhagen

to je 155 evrica plus noc u budimpesti nek bude 5 evrica u spavaonici, plus ne znam koliko kosta prevoz od i do aerodroma u budimpesti....pa neka je i 5 evra po pravcu to bi islo do 170 evra ceo put. mene direktan let beograd kopenhagen bi kostao 195 evra...za 25 evra razlike je ipak preveliko cimanje....i to sad da uzmem tu kartu ili da rizikujem i cekam neku eventualnu akciju jata i nadjem kartu i za manje para. msm, meni je cena karte od 195 evra skroz ok, pa i moskvu sam placala 175 preko aeroflote, i barsa je bila 185 preko austrijanaca. pogotov sto mi sa tom kartom koju sam videla savrseno odgovara vreme dolaska i odlaska, bukvalno mogu da iskoristim lepo prvi i zadnji dan.

- - - - - - - - - -

sve u svemu za mozda nekih 25 evrica razlike necu da se cimam i vucem kofer do budimpeste. negde pritisnes i smanji iskoci na drugoj strani. jedino se ispalti putovati negde bez prtljaga i onda je stvarna usteda, ali sve destinacije iz bg koje su u ponudi mene ne zanimaju.

sad sam citala na pdf putovanja bas i jelena sa tackicama moderatorka je do barse platila kartu po osobi 210 evra niskotarifnom kompanijom, a ja isla regularnom austrijskom za 185 i to se zeznuli u povratku bio purepun foker 100 i kasno ukapirali dal su nudili kartu povratnu plus 200 evra nadoknade za dvoje koji odustanu...al umor je uradio svoje i dan danas mi je krivo za tu ponudu :lol:

- - - - - - - - - -

imas tri voza dnevno na relaciji bg budimpesta, cisto da znas za ubuduce...

ma kako oces, ja to sve kopnom idem, i onda nalazim te jeftine prevoznike
ovo avionom je komplikovanija prica....

zato sto ides najverovatnije na takve destinacije na koje se isplati ici kopnom...ali recimo voz do petrograda nije nista jeftiniji od avio karte na akciji i meni je bolje da lovim avio kartu, jer kad tad ce izbaciti promo ponudu aeroflota, a cim oni izbace izbacuju i nasi, nego da se cimam vozom. ako hocu u rim moram avionom, ako hocu na island moram avionom (da imam para za boravak tamo :lol:)..imaju oni neki brod, al taj brod putuje i putuje i putuje. trajekt ili sta vec....

- - - - - - - - - -

da dodam po osobi 200 evra plus karta :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back