smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
E mozda cemo i mi tako kad ostarimo cika tibi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E mozda cemo i mi tako kad ostarimo cika tibi
metlo ti si putovala kopnom....jel si cula mozda za taj pronet turs koji se bavi prodajom karata za autobuski prevoz...mada opet ja bas imam frku od kopnenog prevoza i granica na kopnu, osecam se ko krivac kog ce da uhvate.![]()
...pijem caj i nerviram se....malo sam nesto jela mimo onih zabrana i vec me opet boli stomak, pa jel to znaci da ja vise necu nikad moci da jedem ko ostali svet
bar po nekad nesto......![]()
Pa mozda mora da se prvo zaleci! Prouci ti dobro sta smes,sigurno ima puno novih interesantnih stvari koje mozes da uvedes,a koje inace ne jedes
šlag tu fali
naseckala badem, jabuku, mandarinu, visnje (po sistemu sta ima u kuci) i voila vocna salata, da se zasladimfali slatka pavlaka al dzaba da je uzmem kad nemam cime da je mutim
![]()
...pa super, mogla si bar onaj slag u spreju...on je imao ukus slatke pavlake koliko se secam.....
necu to, ne volim to u spreju, gadan mi je
...nista onda krkaj bez i uzivaj....
...ja izvadila pecene paprike iz friza, pa se setila da sam danas jela i da me mozda zbog toga boli u stomaku i vratila...![]()
...bem mu misa postacu zeljna svega jos malo....a vec sam se bila zamislila kako ih gustiram uz rucak sutra![]()
ja bih dupe prodala da mogu paprike da jedem![]()
Meni je super ta prica,obozavam da putujem a i da planiram putovanje i ovo mi dodje osvezenje posle citanja sad cu kafu....sad cu pod tus...sad cu da kakim...
Ja sam sve preko goeuro sajta kupovala karte za inostrane vozove i autobose, nasim ne idem jer su govvna skupa
Ja uglavnom do peste nasim vozom a onda od peste sve stranim kompaijama idem dalje, i meni super, mnogo je jeftinije tako nego direkt iz bg ici
Avionom samo ako moram idem, to mi bljak
imas tri voza dnevno na relaciji bg budimpesta, cisto da znas za ubuduce...
ma kako oces, ja to sve kopnom idem, i onda nalazim te jeftine prevoznike
ovo avionom je komplikovanija prica....
Gde putujes?
Ja sam osmislila sve za uskrs, samo da bukiram